Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kadran camından gelen ses

umtumt06

Kayıtlı Üye
Kadran camı titriyor ve ses yapıyor üzerine az bi baskı uygulayınca kesiliyor bunu nasıl çözebilirim kenarlarını mı doldurmam gerek fikri olan var mı?

aynı sorun nadiren de olsa bende de ortaya çıkıyor. henüz çok rahatsız olmadığım için müdahale etmedim.

sökmeden bir parça kağıt sıkıştırmayı deneyin araya, keserse keser, kesmezse panel sökülüp bir destek malzemesi, sünger vs ile sabitlenebilir, elektrikçiler halleder.

Kesinlikle o ses bende de var 1 aydır , Hatta camın titremesii ses yapmasını geçtim , elimle camın üst kısmına dokunduğumda camın ileri geri oynadığını net hissedebiliyorum, arasına görünmyecek şekilde kağıt sıkıştırdım geçti tabi ama ne zamana kadar böyle gider bilinmez. Benim de önerim kadranın etrafındaki çerçeve sökülüp camın minik bir hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılması

Kesinlikle o ses bende de var 1 aydır , Hatta camın titremesii ses yapmasını geçtim , elimle camın üst kısmına dokunduğumda camın ileri geri oynadığını net hissedebiliyorum, arasına görünmyecek şekilde kağıt sıkıştırdım geçti tabi ama ne zamana kadar böyle gider bilinmez. Benim de önerim kadranın etrafındaki çerçeve sökülüp camın minik bir hızlı yapıştırıcı ile yapıştırılması
Evet tıpatıp aynısı üst tarafından geliyor

2016 model aracımda da var ilk başlarda kağıt sıkıştırmıştım geçenlerde çerçeveyi söküp kenarlara marketlerde satılan cam fitilini kesip yapıştırdım ses azaldı ama kadrana bastırınca üstte1-2 mm gevşeklik olduğu ileri geri titrediği görülüyor. Kadran sökülmeden çözülmez bence.

Aynı sorun bende de vardı silikon sprey ile geçici çözüme ulaşabilirsiniz ben yeni yaptım ses kesildi ne kadar gider bilmiyorum kronik zaten bu trim sesleri.Özellikle FR paketler spor olduğu için süspansiyon çok sert normal yani trim sesi yapması dediğim gibi ses gelen her yere sprey sıkabilirsiniz ben sadece direk kısmına yapmadım bazen ses geliyor.Hayırlı günler dilerim..

Geri
Üst Alt