Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kızdırma ışığı ikazı?? YARDIM!!

Merhaba arkadaşlar.
Çok eski bir başlık ama aynı durumu ben yeni yaşadım.
1-Kızdırma bujisi uyarı ışığı yanıp sönmeye başladı.
2-Hız sabitleyici devreye girmiyordu.
3-Sizlerden farklı olarak bagaj üstü led stop lambası kontağı açtığımda sürekli olarak, sönük şekilde yanıyordu.
Tabi insan lambaları vs göremediği için buji ikaz lambasına odaklanıyor. Ben de servisi arayıp fiyat istedim 400küsür₺ masrafı var dendi. Sözü çok uzatmayayım sizlerin sayesinde bu sabah fren lambalarını değiştirdim ve sorun çözüldü.
Herkese çok teşekkür ederim.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
bugün aracımda kızdırma ışığı ikazı yanıp sönmeye başladı, fren stopları yanmıyor ve cruise control devre dışı kaldı, araç bazen çekişten düşer gibide kasılıyor. aracın bu şekilde kullanılmasında bir sakınca oluşurmu yarın servise gidicek ama araç şuan kullanılıyor...
kardeşim hiç bir masraf etme çok kolay bir tamiratı var parçacıya git araca ait fren müşürü al elektrikçiye git 2 dk taksın ampül falan değiştirmene gerek yok çekişte artar fren lambalarının da hepsi yanar. Geçmiş olsun.
 
kardeşim fren ve debriyaj müşürünü değiştir hiç bir şey kalmaz tek sıkıntı o .
 
Geri
Üst Alt