Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Küçük Obama oyun oynuyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSN...l/Yaşam/barrackobama-saklambac-ofis.widec.jpg

Babası Beyaz Saray'daki ofisinde harıl harıl çalışırken, ABD Başkanı Barack Obama’nın küçük kızı Sasha ise Oval ofiste saklambaç oynuyor.

Beyaz Saray’daki fotoğrafçı tarafından çekilen fotoğraf muhtemelen küçük Obama’nın oyun oynayacak yer bulamamasından dolayı oluyor. Anne Michelle Obama ise bu durumdan oldukça memnun, Beyaz Saray’a taşındıktan sonra daha iç içe olduklarını belirtiyor.

Beyaz Saray’da benzer durumlar daha öncede yaşanmıştı. Küçük John Kennedy babası ofiste çalışırken, kendisi masanın altında oyun oynamakla meşguldü. 1963 yılında çekilen fotoğrafta küçük Kennedy’nin çok mutlu olduğunu görünüyor.

http://media3.ntvmsnbc.com/i/NTVMSN...ons-StoryLevel/Yaşam/kennedy-ofis-cocukla.jpg

Barack Obama Başkan olduktan sonra sıkça eşi ve çocuklarıyla Beyaz Saray’da fotoğraflanmış kimi zaman da köpekleriyle vakit geçirmektende keyif alan görüntüleri basına yansımıştı.

http://media2.ntvmsnbc.com/i/ntvmsn...-StoryLevel/Yaşam/barrackobama-ailece-460.jpg ..

ntvmsnbc
 
Geri
Üst Alt