Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlk göz ağrımı sattım:( Siz ne hissetmiştiniz ilk aracınızı satarken?

OMERFARUK

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar büyük emeklerle aldığım ve seve seve kullandığım 2013 model ibizamı 39000 tlye sattım..aracı teslim ederken içim bi cız etti.Ne günler geçirdik birlikte..Tıpkı bir insan gibi bağ kuruyor insan..Aranızda olmaya devam edicem inş..

Sizin ilk aracınız olduğu için öyle olmuş,,,, Vallaha beni soracak olursanız her aracımda üzülüyorum, hatta ilana koyduğumda çok ciddi olanlara cevap bile vermiyorum almasınlar diye :)

Benimde ilk aracım ibizaydı bende satarken üzülmüştüm ama bi yandan da içimde heyecan vardı :) tsi geçeceğim için :D

Benimde ilk aracım ibizaydı bende satarken üzülmüştüm ama bi yandan da içimde heyecan vardı :) tsi geçeceğim için :D
Aracımı satmıştım atmosferik motor leon du,(1.6 stylance) bayağı bayağı üzüldüm, kendi kendime nasıl satarım ben naptım bu kadar temizini nasıl bulacağım birdaha falan gibilerinden.... Taaki Tertemiz Fr`ıma kavuşana kadar :) Her alışveriş yeni bir heyecan demektir. Mal mülke çok kıymet vermeyin ,Allah hepinize sağlık versin

Fiestam vardi. Cok istedigim Leon FR almak icin satmistim. O yüzden cok koymadi. Ama simdi Leon umu satılığa çıkardım. Biraz moladan sonra uine leon alacagim icin kendimi uzmemeye çalışıyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt