Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İlandaki A3 ün neden fiyatı düşük

#ismail

Kıdemli Üye
Bir de bu aracın aynısı yine aynı sitede 84 bine alıcı bulmuş. Yani pazarlık ta var. İlginç geliyor bana

Audi A3 1.0 TFSI Sportback Standart 2016 Model 88.500 TL Galeriden satılık sıfır Beyaz renk - 356614138

Nette gezinirken bi ilan dikkatimi çekti. Audinin sitesinde 112 bine paketsiz satılan araç nette Paketli fiyatı arasında 30 bin oynuyor. Bunun gibi birkaç ilan daha var. Araçlar sıfır. Herhangi bir kaza-darbe-boya açıklaması da yok. Ve bu durum sadece 1.0 motorlarda mevcut.
1-2 bin fiyat düşmeyen audi neden böyle birşey yaptı.

Yeni kasa güzel fiyat.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mutlaka birşey vardır belki 1.0 kasa ağır olduğu için elden çıkartma derdindeler de olabilir

Mutlaka birşey vardır belki 1.0 kasa ağır olduğu için elden çıkartma derdindeler de olabilir

Aracı 1 olduğuna dikkat etmemiştim. Garaja koyup izlemelik araç. Dur kalk trafikte araçlar bayılıyor zaten. Bu yerinden kalkmaz artık.

Aracı 1 olduğuna dikkat etmemiştim. Garaja koyup izlemelik araç. Dur kalk trafikte araçlar bayılıyor zaten. Bu yerinden kalkmaz artık.

Bunu alıp 20 bin sandık motor 2.8v6 koyup gezeceksin ama şase güçlü motoru kaldırırmı

Araba belki tırdan düşüp yapılmış olabilir yada motor cok düşük elinde kalmıstır satamamıstır yada kopya aractır

Az önce meraktan aradım elemanı. Audi geçen aylarda bu araçları 80-90 binlerden satmış zaten. Ellerinde kaldığından bu fiyarlara vermiş. Bunlarda araçları almışlar. Şimdi de 88500 e paketli aracı veriyorlarmış. Şimdilik şüphe uyandırmıyor. Audi ye sormak lazım

1.0tfsi motor dediğiniz 115hp ve 200nm torka sahip ki 1.2tsi leondan daha iyi olduğunu düşünüyorum

Audi Yetkili Satıcısıyla görüştüm. Yıl sonu nedeniyle büyük bir kampanya yaptıklarını söyledi. Bu yüzden 1 ay önce 84 bine paketli 1.0 a3 sattıklarını ve fabrikadan sipariş üzerine sıra aldıklarını belirtti. Şu an için ellerinde kalmamış. Siparişte geçmiyorlarmış.
Ben A4 1.4 tfsi aracını sordum. Liste fiyatı 151 bin tl. Şu anda bunu 135 bine verdiklerini ve birşeyler daha yapabileceklerini belirtti. Anlıyacağımız audi büyük bir indirim yapmış. Özellikle a3 lerde.

Geri
Üst Alt