Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İkinci El Leon 5F

an.melih

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam. Ben forumun yeni üyelerinden Melih. Sizden bi konuda yardım istiyorum. İstoç da 2017 model Leon 1.6 tdi style dsg araç buldum galeriden. Adamla anlaştık ama kaputun ucunda ufak bir ezik var. O beni biraz düşündürdü. Aracın ekspertiz raporu var. Ön tamponda bir şey yok ama Kaputa sökme takma yazılmış. Adam da kaputa ayar yapıldı dedi. Bugün bir ustayla gideceğim ama gitmeden sizin de bi tavsiyenizi alayım istedim. Sizce ne tür bir karar vermeliyim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Arkadaşlar selam. Ben forumun yeni üyelerinden Melih. Sizden bi konuda yardım istiyorum. İstoç da 2017 model Leon 1.6 tdi style dsg araç buldum galeriden. Adamla anlaştık ama kaputun ucunda ufak bir ezik var. O beni biraz düşündürdü. Aracın ekspertiz raporu var. Ön tamponda bir şey yok ama Kaputa sökme takma yazılmış. Adam da kaputa ayar yapıldı dedi. Bugün bir ustayla gideceğim ama gitmeden sizin de bi tavsiyenizi alayım istedim. Sizce ne tür bir karar vermeliyim.

Tanıdığın iyi bir ustaya göster o anlar. Dikkatli olursan iyi olur etraf namussuz dolmuş. Normalde söylediğin gibiyse arabayı gözün kapalı alırsın, kaputta ezik olmuş adam çıkarıp yapmış takmış ama işte burası türkiye

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanıdığın iyi bir ustaya göster o anlar. Dikkatli olursan iyi olur etraf namussuz dolmuş. Normalde söylediğin gibiyse arabayı gözün kapalı alırsın, kaputta ezik olmuş adam çıkarıp yapmış takmış ama işte burası türkiye

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstoç la ilgili başka forumlarda pek iyi şeyler okumadım. Kimi hepsi aynı diyor kimi de almış memnun kalmış. Sırf son kasa olduğu için bütçemin üzerine çıkıp alacağım. Ama dolandırılmak da istemiyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Valla burası Türkiye herşey olur. İyi tanıdık bir usta lazım.
İki tane tiguan düşünün. Birisi pert olmuş ama tavanı sapa sağlam, diğeri takla atarak pert olmuş, tavan darmadağan. İkisini de hurdacı alıyor ve sanayide ikinci arabayı topluyorlar ama tavanı komple kesiyorlar, ardından tavanı sağlam araçtan tavanı alıyorlar ve diğerine monte ediyorlar. Oldumu size tavanda boya olmayan bir araba. Bunu anlamak zor. Böyle bir Türkiye burası.

Kardeş 2017 1.6 TDİ Yeni Leon aldım. Önce İstoç’a gittim bakmaya. Orada Erdem Otomotiv diye bir galeriyle görüştük. O kadar rezil bir esnaflık var ki, araca baktığımız için bile zorla kapora istedi. Babam daha alttan alır, 100 lira dahi olsa verdi. Ben uzun süre tartışma sonrası çıktım daha da uğraşmadım hiç. Gittim başka bir galeriden kırmızı değil de parlament mavisi Leon aldım. Uzun lafın kısası rezalet bir esnaflık ve dolandırıcılık dönüyor. İstoç’tan araç almayın, aldırmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş 2017 1.6 TDİ Yeni Leon aldım. Önce İstoç’a gittim bakmaya. Orada Erdem Otomotiv diye bir galeriyle görüştük. O kadar rezil bir esnaflık var ki, araca baktığımız için bile zorla kapora istedi. Babam daha alttan alır, 100 lira dahi olsa verdi. Ben uzun süre tartışma sonrası çıktım daha da uğraşmadım hiç. Gittim başka bir galeriden kırmızı değil de parlament mavisi Leon aldım. Uzun lafın kısası rezalet bir esnaflık ve dolandırıcılık dönüyor. İstoç’tan araç almayın, aldırmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyvallah hocam. Ben de vazgeçtim zaten. Şimdi başka araç bakıyorum. Sen nereden aldın?

Geri
Üst Alt