Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İki göstergenin arasındaki bilgi ekranı dili ?

Joke-R

Kayıtlı Üye
Bugün ilginç bişi oldu aracıma bindim kontağı çevirdim ve önümdeki küçük bilgi ekranı ingilizce olmuştu o_O Ama medya sistemi felam tüm herşey türkçe idi, düşündüm yaptığım bişimi sebep olmuştur die ama kontağı çevirmeden önce sadece yanımdaki arkadaşa led lerin nasıl çalıştığını göstermek için sellektör yaptım sonra uzun kısa yaptım sonra bindik kontağı çevirdim ingilizce idi..tekrar kontağı kapatıp yeniden çalıştırdım bu sefer Türkçeye dönmüştü..başına gelen varmı o_O
[doublepost=1482698245,1482597145][/doublepost]Sanırım sadece benim başıma geldi ? Peki bu ekran dili medya sistemindeki ayarlardaki dil seçeneklerine göremi şekilleniyor ?

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Çok ilginç.
Benim araçta come-lvng home oluyor sellektörde sende de öyle bişey olupta onu mu bildirdi acaba

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ilginç.
Benim araçta come-lvng home oluyor sellektörde sende de öyle bişey olupta onu mu bildirdi acaba

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ilginç ,yani olabilir hani servisin ulaşabileceği çeşitli kısa yollar felan vardır, nasıl televizyon kumandalarında belli rakamları tuşlayıp belli kombinasyonları yapınca servis menüsüne giriyorsunuz yada ne biliyim bir özelliği açıp kapatabiliyorsunuz belki onun gibi bişidir diycem ..en azından umarım öyledir : )) sinek küçük mide bulandırmasın sonra..

Sizde tam olarak ne yapınca ne oluyor :) ?

Bugün ilginç bişi oldu aracıma bindim kontağı çevirdim ve önümdeki küçük bilgi ekranı ingilizce olmuştu o_O Ama medya sistemi felam tüm herşey türkçe idi, düşündüm yaptığım bişimi sebep olmuştur die ama kontağı çevirmeden önce sadece yanımdaki arkadaşa led lerin nasıl çalıştığını göstermek için sellektör yaptım sonra uzun kısa yaptım sonra bindik kontağı çevirdim ingilizce idi..tekrar kontağı kapatıp yeniden çalıştırdım bu sefer Türkçeye dönmüştü..başına gelen varmı o_O
[doublepost=1482698245,1482597145][/doublepost]Sanırım sadece benim başıma geldi ? Peki bu ekran dili medya sistemindeki ayarlardaki dil seçeneklerine göremi şekilleniyor ?

Kısa süreli yazılımda bir hata olmuş sanırım. Tekrar olmazsa önemsemeyin :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anahtar kontakta iken sellektör yaptığımda birşey yok kontaktan çıkarınca sellektörde kısalar belirli süre yanıyor
onu söylemek istedim sadece

Geri
Üst Alt