Azibi
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İnternetim yok...iş gereği uzak kaldim...paramparca.com dan bakabilirsiniZ...yedek parca servise de sorurabilirsinizMetin abide etka programı vardı.
Ordan kontrol ediyor. Görünce yardımcı olur. @kirlisakal
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O iç kapı kolundan değildir bence kol sadece mekanizmaya hareket veriyor kilit te bir sıkıntı olmasınkaç defa yaptırdım usta tamam diyor tak tak açıyor gözümün önünde ertesi gün yine açmıyor iç kapı kolu.şaşırdım kaldım
valla memet kardeşim bu durum tam 3 defa böyle oldu gidiyorum sanayiye hep aynı ustaya adam yapıyor tak tak çalışıyor yaklaşık 10-15 defa gözümün önünde deneme yapıyor hiçbirşey yok sonra ertesi gün yok açmıyor çalışmıyor)) valla bir sır gibi))O iç kapı kolundan değildir bence kol sadece mekanizmaya hareket veriyor kilit te bir sıkıntı olmasın