Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İç kapı kolu hakkında

Azibi

Kayıtlı Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar 2009 İbiza için iç kapı kolu arayışlarım halen devam ediyor bir sitede buldum sanırım ama uyarmı uymazmı Emin Değilim siz değerli dostlarımın tecrübelerinden faydalanmak isterim ekteki resimde Cordoba ve İbiza diyor bunlar aynı parçayımı kullanıyor acaba IMG_2815.jpg

Metin abide etka programı vardı.
Ordan kontrol ediyor. Görünce yardımcı olur. @kirlisakal

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç defa yaptırdım usta tamam diyor tak tak açıyor gözümün önünde ertesi gün yine açmıyor iç kapı kolu.şaşırdım kaldım

kaç defa yaptırdım usta tamam diyor tak tak açıyor gözümün önünde ertesi gün yine açmıyor iç kapı kolu.şaşırdım kaldım
O iç kapı kolundan değildir bence kol sadece mekanizmaya hareket veriyor kilit te bir sıkıntı olmasın

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için parça aynısııymış sipariş verdim gelince bakıcaz artık :)

O iç kapı kolundan değildir bence kol sadece mekanizmaya hareket veriyor kilit te bir sıkıntı olmasın
valla memet kardeşim bu durum tam 3 defa böyle oldu gidiyorum sanayiye hep aynı ustaya adam yapıyor tak tak çalışıyor yaklaşık 10-15 defa gözümün önünde deneme yapıyor hiçbirşey yok sonra ertesi gün yok açmıyor çalışmıyor:))) valla bir sır gibi:)))

Geri
Üst Alt