İbiza yay ve amortisor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan douu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim arabanın altını ben hiç surtmuyorum 🙂 uzun yolda yaptım defalarca 🙂

Sadece ben binsem olur ama genelde aracımda 3 kişi olur uzun yoldada büyük olasılık 5 kişi🙂
e birde Kastamonu gibi yerlere gittiğimide düşünülürse sonu felaket olur😀

xx

sertlik olarak rahatsız eder ama altını bir yere sürtmezsin emin ol 🙂

sertlik olarak rahatsız eder ama altını bir yere sürtmezsin emin ol 🙂

Yok kesin sürter o yüzden çok az basmayacağım aracı hatta şu haliyle bile 1 sefer karter koruması değiştirdim asfatta sorun olmaz ama köye gittiğimde büyük bir sıkıntı yaratır.Ön tamponda lip taktıktan sonra bile çok çekinerek gidiyorum bazen yolu bile düzleştiriyor çakıl falan kalmıyor😀

xx

Valla fıyat guzel arkadaslarr ama benım anlamadım amortısoru nasıl patlatıyor 45mm yaylar 50mm bısı yapmazken 😕 douu ?

valla dostum orjinal ön yayla arasında tam 7 cm fark vardı bu yayların 🙂 orjinali baya yüksekti benim aracın yaylar cok güzel oldu takılınca fakat amortisörler dayanmadı 🙂 bilsteinlar biraz daha kısa oldugu için sıkıntı yaratmıyor

Yok kesin sürter o yüzden çok az basmayacağım aracı hatta şu haliyle bile 1 sefer karter koruması değiştirdim asfatta sorun olmaz ama köye gittiğimde büyük bir sıkıntı yaratır.Ön tamponda lip taktıktan sonra bile çok çekinerek gidiyorum bazen yolu bile düzleştiriyor çakıl falan kalmıyor😀

xx

karter koruması nedir? 😀😀 ben söktüm onu sac yaptım 😀

patlatıyor bende 3.5 yayla patlattım..çujurda...sonra bilstein aldım gayet iyi maşeAllah..tavisye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,111Konu
763,811Mesajlar
21,849Kullanıcılar
Özden3535Son üye
Geri
Üst Alt