Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza style araca Cupra Far ?

OzgurBasar

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ibiza 2016 style araca cupranın bi xenonlu far kiti takılabiliyor mu? uyum sağlıyor mu bilginiz varmıdır.

ilanlarda gördüm sahibinden de arkadaşın biri yapmış

biraz araştırdım ama
Link: 2013 2014 SEAT IBİZA CUPRA SAĞ SOL TAKIM LED XENON FAR | Otoçıkma
böyle bir kit buldum.

ayrıca uyum sağladığı takdirde garanti dışında kalma olasılığı varmıdır. sonuçta orjinal parça?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

arkadaşlar ibiza 2016 style araca cupranın bi xenonlu far kiti takılabiliyor mu? uyum sağlıyor mu bilginiz varmıdır.

ilanlarda gördüm sahibinden de arkadaşın biri yapmış

biraz araştırdım ama
Link: 2013 2014 SEAT IBİZA CUPRA SAĞ SOL TAKIM LED XENON FAR | Otoçıkma
böyle bir kit buldum.

ayrıca uyum sağladığı takdirde garanti dışında kalma olasılığı varmıdır. sonuçta orjinal parça?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

Sonradan bixenon farı uydurarak takanlar var ancak birebir tüm özellikleri orjinalindeki gibi olmayabilir(otomatik yükseklik ayarı gibi) ve elektrik aksamı olduğu için garantiyi etkileyebilir diye düşünüyorum.

Trakya'dan gönderildi..

Saolasın bilgi verdiğin için. Servisede soracağım yedek parça bölümüne bakalım ne diyecekler. Bir kaç kere gördüm yapılmış ibiza ama ne şekilde kullanıyolar bilmiyorum.

Bi xenon olan araclarda ayrica far yikama modulu gerekiyor.
Bende biraz arastirma yapmistim.
Ayrica far acma kapama modulu bolumunde out bolumu.gerekiyor.
Gerci onu degistirebiliyorlar.
Ayrica on cam direk kismina far sensoru takmak gerekiyor.
Baya is cikar ve enaz 3000 lira masraf yinede muayeneden gecemezsiniz.;(
Herseyi araci alirken basta almak lazim.
Ilkbasta maddi sikisiklik yuzunden alinmayam opsyon daha sonra pismanliga donusebiliyor.

Bi xenon olan araclarda ayrica far yikama modulu gerekiyor.
Bende biraz arastirma yapmistim.
Ayrica far acma kapama modulu bolumunde out bolumu.gerekiyor.
Gerci onu degistirebiliyorlar.
Ayrica on cam direk kismina far sensoru takmak gerekiyor.
Baya is cikar ve enaz 3000 lira masraf yinede muayeneden gecemezsiniz.;(
Herseyi araci alirken basta almak lazim.
Ilkbasta maddi sikisiklik yuzunden alinmayam opsyon daha sonra pismanliga donusebiliyor.

Sanırım sizinde bu konuda canınız sıkılmış gibi. Bide bende şöyle bi durum var. Aracı alırken opsiyon elstradan yaptıramadım siparişte. Çünkü avekteki son ibiza idi daha 3 hafta oldu alalı. Renk seçemedim. Araç ufaktan opsiyonlu 6,5 inc ekran titanyum jant döşeme aynalar falan style paket. Bende ufak ufak kendim değişiklikler yapmak istiyorum.

Gecen sene bende avekten almistim.aracimi ben ozellikle ilgilenmemistim.
Dizel olsun. Ekran olsun jant olsun.yeter diyip araci aldim ciktim. Daha sonra benzer fiyata arkadaslarim leon ve ibiza 1.0 fr aldigini gordum aradaki kalite farki ve gorsellikte beni yiyip bitiren.konu oldu son 1 yildir.daha once dizel cliove getz kullaniyodum.oyuzden dizel araclara yonelmistim.
Meger seatta dizel pek kullaniliyor ve tutulmayan bir model mis.
Hatta bu arada arkadasim 2016 ibiza fr ini satiliga cikardi.bende aracimi satip hemen almayi dusundum. Bir hafta bekletyim malum siteye ilan vermeden. Ben ilani once koydum.1 haftada 50.000 e alici cikmadi max 47 civari verdiler.
Arkadasn arkadasim ilani pazar gecesi koydu pazartsi oglen arac yarimgunde satildi gozumun onundd 53.500 e gitti. Arkadasada ayni gun leon fr dsg 150 hp siparisi verdik. Nasip olmasi biturlu;(

Gecen sene bende avekten almistim.aracimi ben ozellikle ilgilenmemistim.
Dizel olsun. Ekran olsun jant olsun.yeter diyip araci aldim ciktim. Daha sonra benzer fiyata arkadaslarim leon ve ibiza 1.0 fr aldigini gordum aradaki kalite farki ve gorsellikte beni yiyip bitiren.konu oldu son 1 yildir.daha once dizel cliove getz kullaniyodum.oyuzden dizel araclara yonelmistim.
Meger seatta dizel pek kullaniliyor ve tutulmayan bir model mis.
Hatta bu arada arkadasim 2016 ibiza fr ini satiliga cikardi.bende aracimi satip hemen almayi dusundum. Bir hafta bekletyim malum siteye ilan vermeden. Ben ilani once koydum.1 haftada 50.000 e alici cikmadi max 47 civari verdiler.
Arkadasn arkadasim ilani pazar gecesi koydu pazartsi oglen arac yarimgunde satildi gozumun onundd 53.500 e gitti. Arkadasada ayni gun leon fr dsg 150 hp siparisi verdik. Nasip olmasi biturlu;(

Abicim seninkisi bayağı bir talihsizlik olmuş. Ayrıca şöyle bi durum var clio getz hyundai gibi arabalarla ben seatı karşı karşıya koyamam ve seat leon ibiza kullanıcıları genelde toledoyu ve ateca yı araya dahil etmiyorum ibiza ve leon genç ve spor kullananın işi. Bu yüzden 60 lira 70 lira 100 lira arabaya veripte aile aracı gibi kullanım olmaz performans bekler yakıtı düşünmez bu yüzden ibizada özellikle dizel az tutuluyor. Bu arada reno motoru ile uçurumlar var arada. babamın dacia duster 1.5 dci var max 170 gördü araç ileriye gidemiyor yetmiyor gaz pedalına istersen dibe kadar aban 180 olmaz. Ama 1.2 tsi ibizam ile 210 gördüm. Dusteri 54 liraya aldı ibizayı 52.500 e aldım babamın dediği şey şu oldu. Arabaları değişelim sen bunu kullan... :) bide 1.2 style tsi 52.500 e alıyorsun. 1.4 tdi 72 bin liste fiyatı vardı. Bana gereksiz fiyat geldi açıkcası. Ama şu bi gerçek en fazla garanti bitene kadar sabrederim sonrasında çok değiştiririm.

Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum.
Benim hatam su oldu . Daha once tsi motorlarla ilgili dogru veya yanlis bilgilerim vardi. Ve on yargili idim.
Seat a gecince bu onyargim yerini sempatiye donustu. Ama biraz gec oldu.
Bu hafta 3. Arkadasimida seatci yaptim.
Cuma gunu seat leon 1.2 tsi dsg advange paket aldik.
Bugunde bi ses icin sabah bayiye gittik.
Bayide yeni seat leon uda gorduk.
Arkadas ilk binemedi ya pisman olursam diye.iyiki almisiz yeni leonda buyuk ekran standart degil. Led standart degil .
Sadece elfreni yok mus.
Bu arada benim arac icin konustum . Bu yaz sonu yeni ibizalar gelicegini soyledi satici yani degisim icin sonbahari beklediye tiyoda aldim.
Bakalim kismette yeni ibiza olurbelki;)

Bu arada far işini servise sordum. Direk dedikleri şey. İbizaya cupra far entegrasyonu olduğunda beyin değişmesi yazılım gerekiyor ve garanti dışına çıkıyor biz yapmıyoruz. Dışarı garanti dışı bırakarak yapanlar var diye konuştu. Tavsiye etmiyoruz dediler. Fr yada cupra ön arka tampon sordum. Onuda değiştirmiyolar. İbizalarda değişmiyor sadece leonlarda fr yada cupra yapabiliyoruz dediler. Yani anladığım kadarıyla aracı 2 yıl sonra komple modifiye edicem değiştirmez isem. Garanti dışına çıkartmak istemiyorum. Lip difüzör spoiler yaparım hiç yoktan kafi.

Cikmacilardan fr veya cupra on arka tampon bulabilirsin gibime geliyor.
Ama yapacagin masrafa degmeye bilir.
Ufak tefek eklemelerle goze guzel gelen birseyler yapabilirsin.

Geri
Üst Alt