Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ibiza referance yardım

yusuf06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar tanitimda yazdigim gibi ibizamizi aldik bakalim suan için gayet memnunum lakin bu yol bilgisayarı ve hiz sabitleyici olayini yaptirmak istiyorum ankarada yapabilecek bir yer varmidir bildiginiz yaptirdiginiz?
[doublepost=1497137488,1497131159][/doublepost]arac 2015 1.4 reference modeli

feyse ankara vag store yazın ...onlar yardımcı olurlar...serviste yapar ama uğraşmak istemiyolar..şaşmaz ve ivedikte araştırın derim...fikir açısından turkyılmaza da sorabilirsiniz ivedık girişi bp arkası

bugun bcm unitesine baktim su sekilde oluyormu acaba .servis yol pc ve ccs li kola 600 tl 60 ta iscilik istiyor. birde ali expreste polo6r nin kolu var bunlarla ayni sanirim 70 dolar bilmiyorum olirmu olmazmi,Screenshot_20170611-225041.png

bcm unitesi ve buna bağlı sensörler..her aracın farklıdır tam bilemiyorum...ama yapanlar var..kolu mutlaka orjınal kullanın bunun yan sanayisini hangi ara üretmişler hayret...hız sabıtleyici takılı kalmasın sonra allah korusun kaza yaptırır o panıkle...

bugun ankara vag store a gittim aracimiz bazi ufak ozelliklerini actirdim kadran selamlama vs. hiz sabitleyici yol pcye fiyat aldim 700,750 tl dediler. bu arada vag com suparis verdim çin den bakalim

Geri
Üst Alt