Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Lastik Basıncı

Gvn

Kayıtlı Üye
Merhaba 2023 model ibizamda lastik basınç uyarısı aldım B sütununda ön lastikler için 33 arka lastikler için 31 öneriyordu yanlış hatırlamıyorsam, sizce basınç kaç olmalı ön arka eşit mi olmalı önerilerinizi bekliyorum. Aracımda 15inç jantlar var 1.0 manuel versiyonu

Merhaba 2023 model ibizamda lastik basınç uyarısı aldım B sütununda ön lastikler için 33 arka lastikler için 31 öneriyordu yanlış hatırlamıyorsam, sizce basınç kaç olmalı ön arka eşit mi olmalı önerilerinizi bekliyorum. Aracımda 15inç jantlar var 1.0 manuel versiyonu
Benim aracımda ibiza 15 jant önleride arkalarıda 33 basıc yapıyorum 33 basınc konforla ekonomi arası oluyor.Bazen aracın içi yüklü oluyor yinede bir sıkıntı yok.

33-31 şeklinde kullanıyorum bende. Biraz daha sportif sürüş isterseniz altında yazan 38-35 şeklinde de ayarlayabilirsiniz. Eko-Spor lastik basıncı diye geçer.

Geri
Üst Alt