Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Açılmaya Bagaj Kapağı

ukubat

Kayıtlı Üye
Merhaba,
2015 model ibizamın bagaj kapağını açamıyorum.. Logoyu kaldırıyorum fakat tüm zorlamama rağmen açılmıyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı? Aracın garantisi bitti. Dışarıda nasıl yaptırabilirim yardımcı olursanız memnun olurum.

Hocam youtubede videosu mevcut geçen gezinirken denk gelmişti bakarsan aydınlatıcı olur muhtemel sorununa

oksitlenme olabilir yay atması olabilir kilitçi 2 dk ya yapar. fazla para vermeyin sakın

oksitlenme olabilir yay atması olabilir kilitçi 2 dk ya yapar. fazla para vermeyin sakın
Bir kaç kilitçiye ulaştım 150 tl fiyat veriyorlar.Banada çok geldi. Bu ibizaların camları, kilitleri arabayı aldığımdan beri hep sorun. Daha öncedende cam kilitlemeyle ilgili 4 kez servise gitmiştim ancak hallettiler.

Ben tamir ettirmiştim tekrar bozuldu . Orjinali 110 TL kiliyim kopmlesi dediler henüz değiştirmedim

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt