Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ibiza 1.2 90hp 2017 aksesuar hk

Bende 2014 1.4 ibizam için jant araştırmıştım baya. 17 kullananlar 45 yanaklı lastik ve 3.5 spor yay ile hiç sorun olmadığını ve gayet memnun olduklarını yazmışlardı. Ama ben 16 jant aldım. 16 janttada 45 veya 50 yanaklı lastik kullanıp 3.5 yay kullanırsan hem görüntü olarak hem konfor olarak daha iyi olacağı kanaatindeyim. Eksoz konusunda bence öncelikle difüzörü oturtup sonrasında eksozu yaptırman daha iyi olur diye düşünüyorum.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende 2014 1.4 ibizam için jant araştırmıştım baya. 17 kullananlar 45 yanaklı lastik ve 3.5 spor yay ile hiç sorun olmadığını ve gayet memnun olduklarını yazmışlardı. Ama ben 16 jant aldım. 16 janttada 45 veya 50 yanaklı lastik kullanıp 3.5 yay kullanırsan hem görüntü olarak hem konfor olarak daha iyi olacağı kanaatindeyim. Eksoz konusunda bence öncelikle difüzörü oturtup sonrasında eksozu yaptırman daha iyi olur diye düşünüyorum.

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vermis oldugun bilgi icin cok tesekkur ederim. Amacim.arabayi basmak degil goruntu olarak dusunuyorum yalnizca ama basmadan spor yay takabilirim degil mi 17 inc ile. O.z nin cok basarili bi jantini dusunuyorumda. ?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benim araçta 17 jant ve 5 cm yay var her türlü gidiyor problem yaşamadım.

26adba8d13d73ef05c8b0ff592f5c2f1.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt