Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hız sabitleyici

Curly41

Kayıtlı Üye
herkese merhaba yeni üyeniz Melih bugun itibariyle bir leon kullanıcısıyım arabada hız sabitleyici var ama kullanamıyorum acaba nedendir

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
herkese merhaba yeni üyeniz Melih bugun itibariyle bir leon kullanıcısıyım arabada hız sabitleyici var ama kullanamıyorum acaba nedendir
Kalıcı ve aktif olman dileğiyle aileye hoş grldin Melih.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aktif mi edemedin acaba

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
Aktif edememiş olma ihtimaliniz var mı acaba
Sol sinyal kolunun üst kısmında on/off yazan ince anahtar ON konuma getirilir. Gösterge ekranında km sayacının olduğu yere yeşil hız sabitleme işareti gelecek
Sonra istediğiniz hıza ulaşınca sinyal kolunun uç kısmında olan üst te bulunana kısa bir süre basılı tutun aktif olacaktır
Tuşlar ile hızınızı arttırıp azalta bilirsiniz
Ayrıca göstergede hız sabitleme işaretinin yanına ayarladığınız hız görünecektir

f9955e7e4ee1b73248cbc3dafb245451.jpg

e744ea9a272109ae95ca8f66a610abb5.jpg

Resimde gösterilen 1 yazan on olunca ekrana ikinci resim de olan işaret çıkacak sonra ilk resimde 2 olan tuşlardan üst tuşa biraz basılı tutucaz

Hoşgeldiniz aktif forumlar, bu arada çektiğim fotolar efsane olmuş :p

Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. Hız sabitleme ve otomatik silecek ayarı yeni kullanıcıları biraz zorluyor. @memet_one abinin rehberiyle aktif edebilmiş olmanız lazım .

Aramiza hosgeldin.Devreye girmiyor ise fren musurunu kontrol ettir.fren musuru arizaliysa epc ariza işigi yanar.

Geri
Üst Alt