Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
öncelikle ilgili menüye gel, hangi hızda uyarı vermesini istiyosan o hıza ulaş ve silecek kolundaki düğmeye 2-3 sn. basılı tut ve ayar yapılmış olur..kullanım kitapcığında da yazması lazım..bütün iş silecek kolunda2006 leon hız limiti uyarısı nasıl ayarlanır veya ayarlanıyor mu orjinal teyp üzerinden mi ayarlanıyor yoksa yol bilgisayarı üzerinden mi ?
kirlisakal kardeşim konu dışı ama benim motor yaklaşık 100 km de 1 lt su eksiltiyor.elimde bidonla gezmeye başlayacam yakında)) 224.000 km de. yağa karışıp karışmadığına bu akşam arkadaş bakacak.akıtma kaçak vs. ben göremedim.sebebi ne olabilir? motor performans olarak iyi rölanti sabit olağandışı birşey görünmüyor derinlerde görünmeyen yerlerde bana karşı bir planı olmasın motorunöncelikle ilgili menüye gel, hangi hızda uyarı vermesini istiyosan o hıza ulaş ve silecek kolundaki düğmeye 2-3 sn. basılı tut ve ayar yapılmış olur..kullanım kitapcığında da yazması lazım..bütün iş silecek kolunda
[doublepost=1493800259,1493800188][/doublepost]Leon'da Hız uyarısı ayarları? | Sayfa 2 | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
özele gel konuyu kirletmekirlisakal kardeşim konu dışı ama benim motor yaklaşık 100 km de 1 lt su eksiltiyor.elimde bidonla gezmeye başlayacam yakında)) 224.000 km de. yağa karışıp karışmadığına bu akşam arkadaş bakacak.akıtma kaçak vs. ben göremedim.sebebi ne olabilir? motor performans olarak iyi rölanti sabit olağandışı birşey görünmüyor derinlerde görünmeyen yerlerde bana karşı bir planı olmasın motorun
İlgili menü nerde işte yol bilgisayarında mi orda ortalama degerler dısında bir ayar goremedim az daha acarsan konuyuöncelikle ilgili menüye gel, hangi hızda uyarı vermesini istiyosan o hıza ulaş ve silecek kolundaki düğmeye 2-3 sn. basılı tut ve ayar yapılmış olur..kullanım kitapcığında da yazması lazım..bütün iş silecek kolunda
[doublepost=1493800259,1493800188][/doublepost]Leon'da Hız uyarısı ayarları? | Sayfa 2 | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
Kontağı çevirin. Silecek tarafının yanındaki tuşlarla hız bölümüne gelin. Silecek tarafının altındaki küçük yuvarlak tuşa basın. Yine silecek tarafının yanındaki tuşlarla hangi hızdan sonra uyarı vermesi gerektiğini ayarlayın. Tekrar silecek tarafının altındaki küçük yuvarlak tuşa basın.İlgili menü nerde işte yol bilgisayarında mi orda ortalama degerler dısında bir ayar goremedim az daha acarsan konuyu
Silecegi ve tuşları biliyorum ilgili menü icin soruyorum ortalama yakıt falan onlar var ama o hız limit icin olan hangisi cokda dikkat etmedim şimdiyekdar ama şimdi ayrıntılı bakıcam bulamazsam yazarım yine sagolun varolunsilecek sağda parmak ucunda (cruise kontrol gibi) +- var sileceğin ucunda...onla gezinip ilgili menuyu bulcan kitapcık yok mu be adam
[doublepost=1493808773,1493808534][/doublepost]
Kontağı çevirin. Silecek tarafının yanındaki tuşlarla hız bölümüne gelin. Silecek tarafının altındaki küçük yuvarlak tuşa basın. Yine silecek tarafının yanındaki tuşlarla hangi hızdan sonra uyarı vermesi gerektiğini ayarlayın. Tekrar silecek tarafının altındaki küçük yuvarlak tuşa basın.
bilemiyorum kullanan arkadaşlar bilir malum benım aracta öle bi özellik yok ...Silecegi ve tuşları biliyorum ilgili menü icin soruyorum ortalama yakıt falan onlar var ama o hız limit icin olan hangisi cokda dikkat etmedim şimdiyekdar ama şimdi ayrıntılı bakıcam bulamazsam yazarım yine sagolun varolun
[doublepost=1493838786][/doublepost]@kirlisakal buldum ayarladım fakat onun menüsünde kaldıkca uyarı veriyor saate alınca orayı daha uyarı vermıyor normali bu mu