Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Hata denge kontrolü (esc)

cataleyup

Kayıtlı Üye
Aracım 2014 2.0 BİTDİ amarok bugün ilk marşı vurduktan sonra araba ısınmadan yola çıktım 1-2 km gidip sağa çekip stop edip kontağı kapatıp biraz durdum. Sonra kontağı çevirdiğimde durduk yere bu hatayı aldım geçenlerde aynı sorunu yaşayınca bir kaç kere kontağı açıp kapadığımda araç tekrar çalıştı fakat bugün hiç çalışmadı hata kodunda beyin gösteriyor motor kontrol ünitesi diyor fakat aküden şüpheleniyorum ama voltaj değeri 13.5 olmasına rağmen bozuk olma ihtimali var mı acaba araç soğukken iyi voltaj vermeyip enerjiyi kesip hata yaktırma durumu falan. Araç normalde bu hatayı vermiyorken ilk marştada tek marş çalışıyor ama biraz yorgun çalışıyor gibi aküsünü geçen kontrol ettirdim voltaj değeri 13.5 tu ama bu hatayı geçen yolda giderken yüksek hızlarda alıp araba yine stop etti genellikle araç soğukken yapıyor acaba ne olabilir daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu

f39f5842-5793-436e-82f6-1153ddd580f9.jpg7c9dbfa5-c4e5-4e97-a0fb-f89ec5bcdb1d.jpg

Geri
Üst Alt