Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gürcistan'dan BMW'ye yedek parça almak

PATRON

Administrator
Arkadaşlar selam, aracımla Gürcistan'a gidip oradan bir takım parçalar almak istiyorum. Burada 10.000 TL tutuyor özellikle multimedia parçalar...

Tanıdığı olan var mı bizi yönlendirebileceği yardımcı olabileceği BMW parçaları konusunda nereye gidebiliriz?

Arkadaşlar selam, aracımla Gürcistan'a gidip oradan bir takım parçalar almak istiyorum. Burada 10.000 TL tutuyor özellikle multimedia parçalar...

Tanıdığı olan var mı bizi yönlendirebileceği yardımcı olabileceği BMW parçaları konusunda nereye gidebiliriz?

Bir ara Facebook üzerinden araç satışları vardı. O kişiler ilgilenebilir sizinle. Ancak özellikle böyle konularda bir tanıdığın bulunması zor gibi.

tanıdık yok ama dikkatli olmanı öneririm..gürcüler sahtekar ....... hiç dost edinmedim...batum kazıktır türkleri iki ayaklı dolar gibi hayal ediolar...tiflise gitmeni tavsıye ederim...fiyat kıyaslaması yapıp uygunsa alınır...

Geri
Üst Alt