Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gösterge ışıkları

bursa-16-16

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar marş'a ilk bastığımızda gösterge ışıkları neden gidiyor. önceleri birkaç kez yapmıştı şimdilerde sürekli olarak yapmaya başladı elektriksel bir sorunmu var. konuya hakim arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler iyi forumlar

Merhaba arkadaşlar marş'a ilk bastığımızda gösterge ışıkları neden gidiyor. önceleri birkaç kez yapmıştı şimdilerde sürekli olarak yapmaya başladı elektriksel bir sorunmu var. konuya hakim arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler iyi forumlar
Çalıştırmada araç çok aşırı akım çeker bu ilk başlarda yada gündüzleri fark ettirmemiş olabilir sıfır araçlarda bile meydana gelen bir durum
Araç çalıştırma esnasında klima ayna ısıtıcıları açık olmaması gerekir

alışkanlık edinin hocam, marş anında araçtaki tüm elektrik kapalı olsun. göstergeler, klima, ısıtıcılar, radyoyu bile kapatırsan ilk marş anında çekilen akım diğerlerini minimum şekilde etkiler.

hocam akünün kutup başlıklarını konturol edin oksitlenme varmı . gevşek ise sıktırın .& bi şarz durumu ölctürün .

Araçların bir çoğunda bu durum vardır az yada çok belki hissettirmeyen bile vardır ama ilk marşda çok akım çeker. Benim aracın hissettirdiği tek nokta geceleri mesela farlar açık değilken ön ledler hafif söner gibi oluyor marş basılırken ama sönmüyor. Zayıflıyor yani ilk marşta. Onuda çok ince dikkat etmem gerekiyor. Göstergelerde falan sıkıntı yok. Elektrik akım gücüyle alakalı bir durum diye düşünüyorum.

Marş basma esnasında araç üzerindeki elektriksel hiç bir üniteyi çalıştırmıyorum.yani akım çekecek birşey yok ona rağmen gidiyo

Benim araçta yok ama birçok araçta var diye düşünüyorum. Genede bi elektrikçiye göstermek gerekebilir daha sağlıklı bilgi almak için. Forumda bilgisi daha iyi olan arkadaşlarda yorum yapıcaktır haliyle.
[doublepost=1485365000,1485337069][/doublepost]@bursa-16-16 kardeşim yardımcı olmak adına benim aracımın kontak çalışmasını video ile çektim.

Öncelikle Teşekkür ediyorum göndermiş olduğunuz video için evet elektrikçi yolu gözüktü arabaya

Geri
Üst Alt