Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

girr sesi

canakan

Kayıtlı Üye
selam 10 ile 15 devire düşünce girrr diye dizel motor gibi ses geliyor nedendir ? yani 3de yokuş çıkışıyorum 2 ye atmam lazım diyelim o zaman çıkıyor devir kaybettiğimde

Normal bir durum. Motor bir alt vites istiyor. Biraz daha girr dese, sallanıp stop eder. Aracı 1400 devir altına düşürmeden vites değiştirin.

yok hocam normal bir ses değil yani normalde titrer biliyorum ama bu sürtme sesi gibi fazla geliyor

Debriyaj baskı balata kontrol edilmeli ozaman. Ömrünü tamamlıyor olabilir.

yani vites geçişlerinde bir sıkıntı yok ama anlamadım sanayiye götürdüm yağmurluydu hava anlamadı ustada gezerken. bir konuda danışmam gerekiyor size motor kodu bxw yazıyor ama 2010 model araba internette filtre seti alıcam bosch marka ama bxw ler 2006 2009 arası yazıyor 2010da ccg ye geçiyor benim motormu değişmiş ?

yani vites geçişlerinde bir sıkıntı yok ama anlamadım sanayiye götürdüm yağmurluydu hava anlamadı ustada gezerken. bir konuda danışmam gerekiyor size motor kodu bxw yazıyor ama 2010 model araba internette filtre seti alıcam bosch marka ama bxw ler 2006 2009 arası yazıyor 2010da ccg ye geçiyor benim motormu değişmiş ?
yok aynı motor eskiden 6 ay sekmesinde model değişim yapılıyor ve 1 sene avantaj gibi algılanıyordu
Ruhsatta 2001 model yazar fakat trafiğe çıkış 2000 yılı 10 ay gibi

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lpg filtresinin kelepçe Si cikmis o çarpıyormus. Suan tek sikintim yakit lpg de 45 krs yakıyor ikidir denedim ayni deviri dusuk kullaniyorum az yaksin diye ama nafile 71km yol yapmisim sifirladim yine 33 lira aldi bu nedir ya zavoli lpg bide

Geri
Üst Alt