Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Geri vites e geçmiyor

Aracımı kısa süre önce 2.el olarak aldım 150 hp fr manuel bazen geri vitese taktiğim zaman vitese geçmiyor topuz yerine oturuyor fakat araç bunu görmüyor bu sorunu yaşayan tek ben miyim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

VAG grubu manuellerde özellikle 1. vites ve geri vites biraz zor geçiyor. Yani acaba tam geçmiyor mu dişliler ? Aracı kavrama yapana kadar topuzu bırakmadan kaldırmaya çalışın. Bir de kaç bin de araç ?

Daha 12bin e yeni girdik. Birde dün vitese geçmeyince sinirlendim biraz hizli gidip aracin arkasını vurdum park sensörleride çalışmadı bunun nedeni ne olabilir acaba vitesle sensor arasindaki kombine bir sistemin hatasi falan mi oldu

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Valla öyle birşey olacağını sanıyorum. Ama siz yine de aracı bir servise gösterin bence. Daha büyük sorun olabilir. Belki yazılımla çözebilirler işi.

Geri
Üst Alt