Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gaz kelebegı temızlıgı sonrası sorun!!!!

yakupersoy33

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar dun aracımın gaz pedalına tepkısı bayagı azaldıgı ıcın gaz kelebegı kurum baglamıs ve tınerle balata spreyı ıle temızzlendı wag com la baglanıp adaptasyon yapıldı butun degerler 0 gosterıyordu daha sonra kullanmaya basladım rolantı 1000 1500 arası gezınıyordu rolantı de ıken durunca bazen 2000 lere sıcrıyor sonra tekrar 1500 lere donuyor,ınternette cok sey soyleyen olmuş kafam karıstı sızlere sormak ıstedım aynı sorunu yasayıp care bulan varmı acaba...Teşekkur ederım..

Eski aracimda yasamistim aynı sorunu golf mk4 malesefki seat wolksvagen ve skodalarda kronik hastalık boğaz kelebekleri araci 400 km kadar benzinde kullanmayı deneyin özellikle uzun yola giderken kullanırsanız hem daha yararlı hemde daha ekonomik olur bende adaptasyon ve boğaz temizliği yaptirmistim fakat 400 km benzinde kullandığımda düzeldi. Denemekte yarar var

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

bbugun farkettım benzınde calısırken oynama yapmıyor ama yuksek devırlerde takılıyor 1400 falan sevıyeısnde

Ben eski 2001 Cordoba'mda da yaşamıştım.
Baya bir araştırdım ve @murat0660 ın da dediği gibi Vag grubunda bu boğaz kelebeği, gaz kelebeği problemli olduğunu gördüm.
Özellikle 2005 ve öncesi modellerde.
Boğaz temizlenince devir ibresi çıldırıyor. Almanların bir sözü vardır. Çalışıyorsa ellemeyin diye.
Eğer büyük bir problem teşkil etmiyorsa boğaz kelebeğini temizlettirmeyin.

Geri
Üst Alt