Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Garanti uzatma

uzat gitsin icin rahat etsin 10 taksit ayda 100 100 öde

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu garanti olayını hala çözemedim. Arabanın çoğu parçasına (%99 una yakını) zaten bir bahane bulup bize iteliyorlar tamir ya da değişim masrafını. Otomatik vites tamiri maliyetli olduğundan garanti meselesi anladığım kadarıyla en çok onda işe yarıyor. Aracı aldığımızda verilen 2 yıl iteleme garantisi sayesinde 1. ve 2. yıl bakımları garanti bozulmasın diye servise gidiliyor. Özel serviste 200-300 TL ye halledilecek bakım masrafı 800 TL gibi bir fiyata yapılıyor, yani öpüp gönderiyorlar geleni birde. Artısı yok mu garantinin elbette vardır. Üretici kaynaklı hatalarda ücretsiz onarım ve değişim hakkı tanıyor. Ama sanki piyango bileti alıp ya çıkarsa diye beklemek gibi sanırım garanti meselesi. Yani arıza çıkarsa iyi ki yaptırmışım bak arıza çıktı değiştirdiler ya da onardılar deyip, sevincini yaşamak sanırım... Kimsenin arabası bozulmasın servisler de ellerini ovuşturarak yeni kurbanının beklemesin diyelim.:D

Garantiniz olsa bile herşeyi sürücü hatasına sokuyorlar.İmalatta hata olduğunda zaten aracı bakıma çağırıyorlar.Benimde yaklaşık iki ay sonra ilk bakımım gelecek.Şu anda servisler yaklaşık 1000 tl fiyat çekiyorlar.Fiyatın içinde yağ ile filitreler var.arac 4.500 km de garantiyi yakıp dışarıda bakım yaptırmayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Araç ne bilmiyorum ama akü kısa bir sonra değişecek hiç bir sorun omasın aküye para vereceksin uzatın derim

Aracı yılda 10.000 km'nin üzerinde her türlü kullanıyorum diyor musun?
Bu bir yıllık süreçte en az 2 bakıma gider misin?
Aracın marka modeline göre yorgun gördüğün veya riskli gördüğün bir parçası var mı? (DSG, kavrama, Cam motoru vb gibi)
Kaldı ki senin aracın 1.2 tsi ibiza bu nedenler cam motorları arıza yapabilir. işçilikle beraber piyasada 700-750 lira sadece o tutar.
Aracı sakin kullanan titiz birsi misin? ( Örneğin: Alt takım ses yapıyor diye servise gider misin?)
Aracında sunroof (cam tavan) var mı?

Eğer bu soruların hepsinin cevabı evet ise garantini uzatmalısın. @exman

Kemerini tak, yolunda bak... @Apofis :)

Aracı yılda 10.000 km'nin üzerinde her türlü kullanıyorum diyor musun?
Bu bir yıllık süreçte en az 2 bakıma gider misin?
Aracın marka modeline göre yorgun gördüğün veya riskli gördüğün bir parçası var mı? (DSG, kavrama, Cam motoru vb gibi)
Kaldı ki senin aracın 1.2 tsi ibiza bu nedenler cam motorları arıza yapabilir. işçilikle beraber piyasada 700-750 lira sadece o tutar.
Aracı sakin kullanan titiz birsi misin? ( Örneğin: Alt takım ses yapıyor diye servise gider misin?)
Aracında sunroof (cam tavan) var mı?

Eğer bu soruların hepsinin cevabı evet ise garantini uzatmalısın. @exman

Kemerini tak, yolunda bak... @Apofis :)
Aracim 1.2 ibiza st..manuel vites..sunroof yok..yilda 10000 km. Yapabilme kapasitem var. Zaten yillik izine ayrildigimda 20 gunluk surede guzergahim geregi 5000 km. yol yapabiliyorum. Sanirim uzatacam en azindan 1 yil..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Araç ne bilmiyorum ama akü kısa bir sonra değişecek hiç bir sorun omasın aküye para vereceksin uzatın derim

Benim bir onceki aracim lineaydi..2013 yilinda erzuruma tayin oldugum yilin kisinda aku sikinti cikartti ki aracimin garantisi bitmemisti ( 2011 modeldi aracim) servise gittim..akunun garanti siresinin 2 yil oldugunu soylediler ve garantiye sokmamislardi..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Geri
Üst Alt