Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

GÜndÜzlerİ far yakilir mi?

kısa farlar, amerikan parklar ,DRL gündüz farları gerçekten farkındalık yaratıyor şöyleki uzaktaki bir aracın duruyormu hareket mi ediyor hangi yönde gidiyor daha çabuk fark ediliyor tabi arka stoplarda yandığı için. Ama kötü olan ayarsız Zenonları kısa uzun sis her yere takıp gezince uzaktan sadece rahatsız edici bir ışık geliyor onun dışında faydalı
 
Gündüz yanan farın kime zararı olacak ki..? Ben bu yazıya katılmıyorum,değişik bir düşünce ile olaya bakmış,saçma ayrıyetten...:eek:
 
sabah okula çıkarken gün ışığı yok tam doğacak gibi olduğu zamanda zaten grimsi bir renk oluyor hava ve zaten sabahları arabaların yarısı şirket reno fiat fiesta grisi.bunlar gözükmüyorki yolla aynı renkler resmen sabahları gündüz farımı kesinlikle açarım öğlende kesinlikle parkları açarım ama eğer çok parlak bi hava varsa parlayıpta gözükmemezlik yapmaması için kapatırım parklarıda. kesinlikle heleki aynalarda ışıklı ve ışıksız araba çok farkediyor. saçmalamışlar
 
Her isteyen istediğini yazabiliyor tabii, ancak 2012 yılında, artık Avrupada satılan arabalarda, nerede ise gündüz farsızı kalmadı, yazan bunu da okuyabilse keşke.
 
Geri
Üst Alt