Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fren ve gaz pedali sertlesmesi hk.

exman

Kayıtlı Üye
Arkadaslar, soguklardan midir bilemedim ama aracimda zaman zaman fren pedalinin sertlestigini hissediyorum..dun basina geldi..hissedilir bi sekilde sertlesti fren pedali..park ettim aracimi sonra kontak kapatip tekrar actim hafif yumusama olmuştu..sebebi ne olabilir? Gaz pedalida dusuk hizda bile bazen sertlesiyor..bu durumlar bir sorun mudur yoksa normal mi?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Disk frenin calismasi icin motor gucune ihtiyac var diye biliyirum. Kontak kapaliyken yokusta frene basarsaniz arac durmaz. ZAten ayak frene basili kontak cevirince hava bosaliyormus gibi fren de kendini saliveriyor.

araç seyir halindeyken fren pedalı sertleşiyor. tutmayacakmış gibi oluyor ama frenler tutuyor.

Gerçi servise göstermişin ama Fren hidroliği seviyesi, hidrolik markası&kalitesi, hidrolik hortumları, hidrolik sistemine kaçmış olabilecek bi pislik sebebiyle olabilir diye tahmin ediyorum.. Ayrıca hidrolik sistemi hava yapmış da olabilir. Eski aracımda disk değişiminden sonra yaşamıştım benze bir durum. Açtılar havayı aldılar sorun kalkmıştı..

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Gaz tepkisi ilk kalkışta çok sert oluyor dsg den kaynaklı sanırsam normal midir bu

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt