Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tabikide beklerim acelem yok yedek anahtar icin aldigimdan. Tek sorun sitede urunu bulamamis olmam. Ozelden link atmaniz mumkun mu?Bekleme sureniz varsa aliexpresten çok uyguna alabilirsiniz.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Yurt dışı işine şu an girmemenizi tavsiye ederim. Euro ve dolar bazında satış yapıyorlar ve malum döviz pek pahalı. Orijinal ürün kur farkından dolayı sadece 10-15 lira gibi bir indirimle gelir ki onun için de uğraşmaya değmezTabikide beklerim acelem yok yedek anahtar icin aldigimdan. Tek sorun sitede urunu bulamamis olmam. Ozelden link atmaniz mumkun mu?
Siteden çok ürün aldım ve neredeyse herşey var. Fr logolu kap gördüm ama bi araştırma yapmam lazım. Bulursam buradan paylasirimTabikide beklerim acelem yok yedek anahtar icin aldigimdan. Tek sorun sitede urunu bulamamis olmam. Ozelden link atmaniz mumkun mu?
Ben altini ustume getirdim bulamadim. Eger bulabilirseniz mutlaka linki bekliyorum.Siteden çok ürün aldım ve neredeyse herşey var. Fr logolu kap gördüm ama bi araştırma yapmam lazım. Bulursam buradan paylasirim
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
10 TL fark olursa dediginiz gibi ugrasilmaz. Ama yedek anahtar icin alacagimdan dolayi sikinti degil. 20 tlye kadar su kaldirirYurt dışı işine şu an girmemenizi tavsiye ederim. Euro ve dolar bazında satış yapıyorlar ve malum döviz pek pahalı. Orijinal ürün kur farkından dolayı sadece 10-15 lira gibi bir indirimle gelir ki onun için de uğraşmaya değmez
Edit: zaten bu gibi ürünlerde Türkiye'deki satıcılar kur farkını hesaplayıp üzerine de bir miktar kâr koyup satıyorlar. O da dediğim gibi 10-15 lira bir fark.