Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

fiyatlar güncelleniyor

erdem1907

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2022
Mesajlar
69
VW Fiat Seat Honda an itibariyle fiyatları güncelliyor.
 
Son düzenleme:
Vergi matrah değişimi yürürlüğe girdi bugün itibari ile. B sınıf baz modellere indirim gelmesi lazım takribi 40-50 bin TL kadar. İnşallah ondan güncelleniyordur. :D
 
Haber detayına baktım da birçok araç atkilenecek fakat kura bağlı araç geliş fiyatı yüksek olanlarda durum değişmeyecek muhtemel


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
VW Fiat Seat Honda an itibariyle fiyatları güncelliyor.
Valla hocam pek indirim göremedim ben. İlgilendiğim ibiza vardı. Daha az önce 2 bayi ile görüştüm ve fiyatlarda 1.0 tsi dsg modelinde 20 bin kadar oynama olmuş. 1.0 evo dedim önümüzdeki ay gelmeseni düşünmüyoruz denildi. Yani kısacası fiyatlar insede piyasada indirim görmüş araç bulmak pek kolay değil. Bu arada seat ibiza 1.0 tsi dsg metalik renk modeline 565.000 denildi ve yağmur sensörü katlanır ayna yok bilginize.
 
Son düzenleme:
An itibariyle KİA'da fiyatlarını güncellemeye almış.
 
Benim araqbanın fiyatı 658 binden 715bine çıktı.
Bir akrabam hyundai bayon için 3 gün anlaştı bugün analştığı fiyatın 50bin TL arabasını teslim alıyor.
Bayonda ortalama 50,000 tl düşüş olmuş.
 
Arkasaşlar birşey diyeceğim bir baktım ateca fr ile kendi aracım tiguan life arasında 30 bin tl fark var normalde hep 90 bin tl civarı fark oluyordu hatta ben alırken 110 bin tl farkla aldım nasıl olabiliyor böyle birşey kendimi zarar etmiş gibi hissediyorum uykularıma giriyor.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu fiyat güncellemeleri kısa süreli bir bypass’tır. Yükselen fiyatların önüne bu şekilde geçilmesi ne yazık ki mümkün değildir.
 
Fiyatlar güncellendi fakat beklenen indirimler gelmedi. Onun yerine bu ay sıfır kilometrelere zam gelmedi :)
 
Geri
Üst Alt