Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ESP nedir, nasıl çalışır?

Teşekkürler paylaşım için... ESP siz bir araba düşünemiyorum...
 
paylaşım için teşekkurler.

benım ıcın esp hıc bı ıse yaramaz bısı
 
rapidshareye yüklenen dosyaların geçerlilik süresi bildiğim kadarıyla 3 ay bu yüzden linkin kırık olması doğal çünkü eski konu :) Konu sahibi yeni videosunu bulursa eklerse makbul geçebilir.
 
http://www.youtube.com/watch?v=zIJHLumWVbY&feature=related

esp nin gereklilik kavramı kişiden kişiye değişebilir tabi.bu o kişinin sürüş dinamikleriyle alakalı bi durumdur.yetenekleriyle demiyorum ama yanlış anlaşılmasın.kimse burda ben çok iyi şöförüm esp ye ihtiyaç duymam gibi bi olaya girmesin öyle bi dünya yok..
ama ne işe yarıyoki derseniz yuklardaki videoda alenen belli.artısı olur eksisi olmaz bi sistem...
 
Eskiden gönderdiğime çok yakın hatta neredeyse aynısı olan başka bir animasyon aşağıdaki linkte mevcut. ESP'nin nasıl çalıştığı ve hangi sistemleri içerdiği net bir şekilde anlatılmış. İngilizce bilmeyen arkadaşlar da rahatlıkla anlayabilirler.
Vieodaki yeşil renkli oklar aracın gitmesi gereken yönü, kırmızı oklar ESP olmazsa aracın nasıl davranacağını, kırmızı olarak gösterilen tekerlekler de ESP'nin frenlediği tekerleği göstermektedir. ESP videoda gördüğümüz gibi savrulmayı önlemek için uygun tekerleği frenleyerek, frenlediği tekerlek üzerinden moment yaratıp, aracı olması gereken yola girmesini sağlar.

http://www.bosch-esperience.com/uk/language1/how_does_esp_work.html
 
Geri
Üst Alt