Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ESP nedir, nasıl çalışır?

bence bu konu acılmadan kıtlensın yorumlara sayın yonetıcıler.sadece ızlenebılsın bakılsın.
 
esp li ve esp siz gibi bi konu hatırlıyorum yakın tarihte.aynı tartışmalara burda da sakın girmeyin.birileri konuyu kirleticek kaygısıyla konu kitlemek çözümümüz olamayacak...
 
ESP kesinlikle hayat kurtaran bir donanım. Yalnız bu sürücülerin fizik kurallarına karşı gelebilmeleri anlamına gelmez..
 
tartışma olmasın..
 
- İsmail öncelikle sana paylaşımın için teşekkür ederiz.

- Konunun başında önceden uyarı yapılmış olmasına rağmen hala fevri tavırlardan vazgeçemiyoruz. Aşağıda forum nedir ile ilgili bir açıklamayı kendimce çevirmeye çalıştım. Lütfen İsmail'in açtığı konu ile ilgili yorumlarınızı yapın. :mad:

FORUM: Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan, Dinleyici durumunda olanların da söz alabildikleri belli bir konu üzerinde düzenlenmiş toplantı, Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı, Tartışma alanı.

1- Okuyucuların konuşulan konu üzerinde daha aktif ve farklı bir bakış açılarıyla düşünmelerini sağlar.
2- Forumda bulunan uzmanların görüşlerini de alarak ortaya çıkabilecek yanlış anlamaların önüne geçilir.
3- Foruma yazı yazan kullanıcılar, konuyla ilgisi olmayan özel sorunlarına değinmemelidir.
4- Sorular kısa, açık ve net olmalı.
5- Tartışma saygı kuralları içerisinde olmalı, kırıcılıktan uzak, samimi bir uslupla yapılmalı.
 
Geri
Üst Alt