Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EPC Uyarı Lambası

at kafası

Kayıtlı Üye
arkadaşlar forumda baktım, epc'nin yanmasıyla ilgili muhtemel sorunlar belirtilmiş. onlarda genellikle lambanın yanıp sönmemesi üzerine durulmuş. fakat benim sormak istediğim şu, ilk marşa bastığımızda epc sönüyordu. yaklaşık 1 haftadır filan 2-3 saniye sonradan sönüyormuş gibi gelmeye başladı. hareket halinde vs. herhangi bir uyarı yok. daha önce başına gelen var mıdır? benzinle ilgili sorun belirtilmiş, aracım lpgli.

ek bilgi: sağ sis farımın kablosunda bir sorun var, arada lamba ikaz yanıyor. marş yarım haldeyken hafif vurunca lamba yanmaya başlıyor. stop edip tekrar çalıştırdığımda sis farı yanıyor ve uyarı yok. acaba onunla bir alakası olabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
arkadaşlar forumda baktım, epc'nin yanmasıyla ilgili muhtemel sorunlar belirtilmiş. onlarda genellikle lambanın yanıp sönmemesi üzerine durulmuş. fakat benim sormak istediğim şu, ilk marşa bastığımızda epc sönüyordu. yaklaşık 1 haftadır filan 2-3 saniye sonradan sönüyormuş gibi gelmeye başladı. hareket halinde vs. herhangi bir uyarı yok. daha önce başına gelen var mıdır? benzinle ilgili sorun belirtilmiş, aracım lpgli.

ek bilgi: sağ sis farımın kablosunda bir sorun var, arada lamba ikaz yanıyor. marş yarım haldeyken hafif vurunca lamba yanmaya başlıyor. stop edip tekrar çalıştırdığımda sis farı yanıyor ve uyarı yok. acaba onunla bir alakası olabilir mi?

merhaba. EPC gaz pedalının kontrol ünitesidir. Bu ışığın 2-3 saniye sonra sönmesi çok birşey farketmiyor aslında. hareket halinde sıkıntı yoksa sorun değil. Benzin adaptasyonunu ayarlama sürecinde o ışık yanıyor ve sönüyor. Bulunduğunuz bölgeye göre 1-2 saniye farklar olabilir diye düşünüyorum. Diğeri ise vurduğunuzda yanıyorsa, küçük bir temassızlık söz konusu olabilir. Ancak bu temassızlığı ertelemeden elektronikçiye gösterin. Sıkıntılı durumlar doğurabilir.

Geri
Üst Alt