Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Elektirikli park Freni kışın donar mı

savas.

Kayıtlı Üye
Öncelikle iyi günler arkadaşlar .. soğuk havaların gelmesiyle birlikte başlıkta belirttiğim gibi bir sorun vukuu buldu .. bilginiz var mı acaba leon fr aracımın elektrikli park Freni donar mı ... donmaması için bir çözüm var mı .. inik bırakamıyorum çünkü otomatik kalkıyor ... şimdiden teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Öncelikle iyi günler arkadaşlar .. soğuk havaların gelmesiyle birlikte başlıkta belirttiğim gibi bir sorun vukuu buldu .. bilginiz var mı acaba leon fr aracımın elektrikli park Freni donar mı ... donmaması için bir çözüm var mı .. inik bırakamıyorum çünkü otomatik kalkıyor ... şimdiden teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Donmaması gerekiyor eski sistem gibi değil çalışma şekli farklı aracı alırken usta anlatmıştı ama unuttum

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni araçlarda disk kurutma sistemi var. Araç ilk kalkış anında frenler çok hafif, size hissettirmeyecek şekilde fren yapar. Balatalar azar azar diske sürter. Buda nem, buz vb çözülmesine/ kurumasına yardımcı olur. Bu sebeple çok sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Bu elektrikli park freni hangi modellerde var acaba bende ibiza 1.0 tsi 2017 var beimlimde el dreni donar mı malum gece -14 leri görüyoruz

Çok teşekkür ederimm

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

Sorduğunuz sistem ile ilgili bir çok detay bilgi zaten sizinle paylaşılmış. Ben de sizinle VAG grubunun tanımlamasını paylaşmak istedim. Bu sistem tüm dezavantajları düşünülerek yapılmıştır. Keyifli forumlar dilerim.

Elektromekanik Park Freni

Elektromekanik park freni iki dişli elektrik motoru yardımıyla arkadaki disk frenlerini kumanda eder. Bu sistem elektromekanik bir yapıya sahip olmasına rağmen, merkezi araç elektriği devre dışı kaldığında da park edilmiş olan aracı güvenli bir şekilde sabit tutacak yapıda tasarlanmıştır. Gösterge panelinde ve buton üzerinde yer alan kontrol ışıkları, park freninin etkin durumda olup olmadığını gösterir.

Kolay kullanımı dışında, elektromekanik park freni sunmuş olduğu dinamik kalkış asistanı ve Auto hold fonksiyonu ile sürücüsüne ek konfor ve güvenlik fonksiyonları sağlar.

Geri
Üst Alt