Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eibach 5 cm uygun yay

Baho61

Kayıtlı Üye
Bir arkadaşimda golf5 te takılı eibach pro kit var uygun fiyata vericek bana 250 tl ben 3.5 yay düşünüyordum ama fiyat uygun olunca 5 cm alsammi diye düşünmeye başladım 5 cm ile amasorlerimin patlamasını istemıyorum acıkcası patlarmı hemen onuda pek bilmıyorum genelde arabam evin onunde yatar dikkatli surerim arabami ama işte şu an kararsızım birde jantlarım 18 et degeri 45 5 cm ile sürtme yaşarmıyım bilgilerinize ihtiyacım var :)

hocam resimdeki arabamı ilk aldığımda orjinal yayları kesilmişti. 5cm den daha fazla alçalmıştı araba. Tek başıma bindiğimde pek sıkıntı olmuyordu ailemle binince yüksek kasislerde arabanın altı sürtebiliyor. şu an 3.5 eiabc yay taktım çok memnununm. eibach yay çok kaliteli fakat arabaya bindiğiniz sayıya göre alçaltmalısın bence.

hocam resimdeki arabamı ilk aldığımda orjinal yayları kesilmişti. 5cm den daha fazla alçalmıştı araba. Tek başıma bindiğimde pek sıkıntı olmuyordu ailemle binince yüksek kasislerde arabanın altı sürtebiliyor. şu an 3.5 eiabc yay taktım çok memnununm. eibach yay çok kaliteli fakat arabaya bindiğiniz sayıya göre alçaltmalısın bence.
Genelde 2 kişi bineriz birde bebek onu saymayalım :) tam dolu nadiren bineriz ama hic binmicez diye de bişe diyemem:) 5 cm eibach yay alsam sıkınti olmaz ozaman dimi kasislerde doluyken daha fazla dikkat ile işi cozeriz mi
[doublepost=1495008981,1495008409][/doublepost]Cocuk koltugu da var en fazla dort kişi binebilir yani merak ettigim 45 et degeri jantlar sürter mi davlumbaz camurluklara

leon golfden daha az basılıyor yere aynı yaylardan diye biliyorum daha hafif galiba

Genelde 2 kişi bineriz birde bebek onu saymayalım :) tam dolu nadiren bineriz ama hic binmicez diye de bişe diyemem:) 5 cm eibach yay alsam sıkınti olmaz ozaman dimi kasislerde doluyken daha fazla dikkat ile işi cozeriz mi
[doublepost=1495008981,1495008409][/doublepost]Cocuk koltugu da var en fazla dort kişi binebilir yani merak ettigim 45 et degeri jantlar sürter mi davlumbaz camurluklara
davlumbaza falan sürtmez dediğim gibi bi tek araç yüklüyken kasislerde dikkat etmeniz gerekecek. Onun dışında kendi mekanik aksamına veya kaportasına bi sürtme değme durumları olmaz. Benim 5cm den daha basıktı o konuda sıkıntı yaşamadım.

leon golfden daha az basılıyor yere aynı yaylardan diye biliyorum daha hafif galiba
Daha az basıyorsa daha iyi benim için 3.5 alıcaktım ama o da hic basmıyo gibi yine yüksek kalıyormus ilk defa spor yay işine bulasıyorum şu an arabam cok havada hic hoş degil her gören düşür diyor:)

Geri
Üst Alt