Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EGZOZ UCU GARANTİ BOZAR MI ?

Aleyküm selam keşke vidalı olanlardan yaptırsaydınız kesip biçmeye gerek kalmazdı ama egzoz ucu yüzünden garantiden çıkmaz diye düşünüyorum çıksa bile sadece egzoz çıkar garantiden

Bugun seat servisle konustum turbo manifold ve egzoz garanti dısı kalır motor sanzıman falan hala garantili dediler

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Farkli bir egzoz takilmasi garantiyi bozar fakar sadece Egzoz ucu garantiyi bozmaz.

Selamın aleyküm 3 aylık aracıma egzoz ucu taktırdım haliyle orjinalinde bulunan egzozu kesip kaynakla yenisini taktılar bu aracımı garanti dışı edermi ve ederse sadece egzoz garantsi mi bozulur bilgisi olab varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bozmaz Egsoz ucu nedir ya sanki motor indirip revize ediyoruz
Doğuşa kalsa arabanın yakıtını önerilen yer dışında aldınız diye garantiden çıkaracaklar

•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız

Geri
Üst Alt