Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Egzoz Borusundaki Kaçak Hk.

Eminyavuzs

Kayıtlı Üye
Aracın 4 5 ay önce dpf iptal etmiştik bu işlemden sonra araç çok az daha sesli çalışmaya başlamıştı ben dpf iptalinden kaynaklı olduğunu düşünüyordum, bugün fotoğrafta görünen pensin gevşediğini ve kaçak oluşturduğunu farkettim belkide dpf iptslinden sonra usta iyi sıkmamış veya zamanla gevşemiş. Şimdi sorum şöyle, bu kaçaktan dolayı ses artmış olabilir mi? Ve bu kaçak performans ve yakıtı etkiler mi?

IMG_20200414_160746.jpg

Aracın 4 5 ay önce dpf iptal etmiştik bu işlemden sonra araç çok az daha sesli çalışmaya başlamıştı ben dpf iptalinden kaynaklı olduğunu düşünüyordum, bugün fotoğrafta görünen pensin gevşediğini ve kaçak oluşturduğunu farkettim belkide dpf iptslinden sonra usta iyi sıkmamış veya zamanla gevşemiş. Şimdi sorum şöyle, bu kaçaktan dolayı ses artmış olabilir mi? Ve bu kaçak performans ve yakıtı etkiler mi?

Ekli dosyayı görüntüle 21056

Ses olması muhtemel çalıştırıp kontrol etmek gerekir tam oradan mı geliyor diye
İster istemez biraz artış gösterir yakıtta

muhtemelen egzos gazının bir kısmı son susturucuya ulaşamadan aradan kaçıyor, bu da tabii ki sesin artması anlamına gelecektir. Farklı bir egzos ustasına götürüp kontrol ettirin isterseniz.

Geri
Üst Alt