Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Double konusunda doğru seçim

Ermann

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar orjinal ses teyp sistemi yerine double taktırıcam aracıma. direksiyondan kumanda özelliğini kullanabileceğim görüntü ve yazı karakterlerinin dandik çin malı olmaması kaidesiyle ve klip navigasyon ve müzik tesisatını kaldırabilecek bir double tavsiyenizi bekliyorum. aracım 2012 leon FR. avt markasına iyi diyorlar ama bide bilen arladaşlara sormadan hareket etmek istemedim

Yardimci olurum montajda dahil olur toptancima bi sorayim fiyatini yazarim tam olarak model belirtirmisin

Seat Candır Gerisi Heyecan

iste hangi model oluyor bilmiyorum ki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arac kac model leon 2009 mu ?

Arkadaşlar orjinal ses teyp sistemi yerine double taktırıcam aracıma. direksiyondan kumanda özelliğini kullanabileceğim görüntü ve yazı karakterlerinin dandik çin malı olmaması kaidesiyle ve klip navigasyon ve müzik tesisatını kaldırabilecek bir double tavsiyenizi bekliyorum. aracım 2012 leon FR. avt markasına iyi diyorlar ama bide bilen arladaşlara sormadan hareket etmek istemedim
2012 model de genelde rns510 kullanılıyor
Kullanıp pişman olan duymadım ama diğer markalara göre fiyat biraz yüksek

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz

Yarin bilgi veririm kardesim bugun oazar

Android olmayan 2012 montajsiz 1350 2009 icin cerceve gerekiyor 1500
Androidli olan 2012 icin 1500 2009 icin 1650
100 tl asagi yukari oynayabilir

Geri
Üst Alt