Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

direksiyonu sona doğru cevirirken gelen ses ve zorlanma

kadirtas001

Kayıtlı Üye
aracımı park yerinden çıkarırken farkettim ki tam sola cevirirken (sona degme sesi degil) belirli bir noktada zorlanma gibi gacirti gucurtu yapıyor. arac henüz 6900km de fr 2020. bu veya buna benzer bir sorun ile karşılaşan arkadaşımız var mı sorun ne kaynaklıdır. hafta ici servis randevusu talep edeceğim.

aracımı park yerinden çıkarırken farkettim ki tam sola cevirirken (sona degme sesi degil) belirli bir noktada zorlanma gibi gacirti gucurtu yapıyor. arac henüz 6900km de fr 2020. bu veya buna benzer bir sorun ile karşılaşan arkadaşımız var mı sorun ne kaynaklıdır. hafta ici servis randevusu talep edeceğim.

Bu ses ne yazık ki normal araç durur halde ve sonuna kadar direksiyon çevirmek iyi değildir hem elektrikli hem hidrolik sistem oldukları için son noktalarda kasılma yapıyor ses ondan geliyor

Bu ses ne yazık ki normal araç durur halde ve sonuna kadar direksiyon çevirmek iyi değildir hem elektrikli hem hidrolik sistem oldukları için son noktalarda kasılma yapıyor ses ondan geliyor
teşekkürler. teker milim döndüğünde yapmıyor zaten dediğiniz gibi durduğunda yapıyor sesi

Frene basıyorsanız o esnada, ya da el freni çekiliyse yapar. Araç kasılıyor, sadece direksiyon sistemi değil bütün gövdesi kasılıyor, genelde arka akstan gelir ses. Frene basmıyor olursanız o esnada yapmaz gövdesi rahat hareket edebildiği için.

Benzer bir ses ben de farkettim bugun. Arac sabitken veya cok dusuk hizda manevra yaparken direksiyonu cevirirken bir tikirti geliyor. Arac yeni ateca 2020 model.

Bende çıkan ses zırıltı gibi tarifide zor bisey

bendede aynı ses vardı servise 10 kere git gel sonucu sesi buldular direksiyon kutusunu komple garantiden değiştirdiler

Geri
Üst Alt