Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Direksiyon değişimi hk.

Çınar33

Kayıtlı Üye
2013 leon reference paket aracımın direksiyon kumandasız ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı hem fonksiyonel hem görsel açıdan fr yada style paket çıkma direksiyon alsam multimedya ve araçla uyum sağlar mı sağlaması için ekstra aparata vs ihtiyaç var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim

Golflerde sadece tuş takımı takılınca (belki kodlanıyordur da) çalışıyor diye biliyorum, isterseniz Ender Elektronik'e bir telefon edin yardımcı olurlar.

Kablolama ve kodlama gerekir..daha önce olsaydı Ali exprresten al derdim ama malum..birde şöyle bir durum var tuş olan yerlerde kapakmi var yoksa düzmü..

kablolalama kodlama gerekecektır ender elektronik ile bir görüşün derim

Golflerde sadece tuş takımı takılınca (belki kodlanıyordur da) çalışıyor diye biliyorum, isterseniz Ender Elektronik'e bir telefon edin yardımcı olurlar.
Ender elektroniğin numarası vs varsa alabilir miyim bide İstanbul içi mi

Kablolama ve kodlama gerekir..daha önce olsaydı Ali exprresten al derdim ama malum..birde şöyle bir durum var tuş olan yerlerde kapakmi var yoksa düzmü..
Düz kapak felan yok yani golf gibi sadece o bölgeyi söküp değiştirme şansımız yok komple direksiyon değiştirmek gerekiyor değiştirmekte önemli ama aktif olarak kullanabilmek gerekiyor tuşları

Düz kapak felan yok yani golf gibi sadece o bölgeyi söküp değiştirme şansımız yok komple direksiyon değiştirmek gerekiyor değiştirmekte önemli ama aktif olarak kullanabilmek gerekiyor tuşları
O zaman direksiyon değişecek kablo cekiliecek birde kodlama

Sadece direksiyon işe yaramaya bilir
Direksiyon göbeğinde hazırda çanak var kablo tesisatı var ise sök tak yapılır kodlamaya gerek bile kalmaya bilir tesisatı yok ise çanak almanız gerekecek

Geri
Üst Alt