Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Devirdaim pompasi ( yardim lütfen)

Yusuf277

Kayıtlı Üye
2014 model 70bin km de dizel aracım su eksiltiyor. Usta; devirdaim pompa sistemi değişmeli, sorun kronik diyor. Bin küsür tl fiyatla. Acaba başka yolu yok mu? bu devirdaimler gerçekten elektronik olduğu için bozuluyor mu? Görüşlerinizi bekliyorum.

hocam bence bi kaçak testi yaptır nerden kaçırdığını bulmaya çalış eğer gerçekten devirdaimdeyse kaçak o zaman başka çare yok değiştir fakat ben triger ile birlikte değiştirmiştim senin söyledigin rakamdan baya düşüktü ücret

Devirdayimsa ses yapar ve bin küsürse Gine iyi fiyat vermiş fakat şunu sormak makul olacaktır aracın v ve triger kayısı rulmanlari ne zaman değişti devirdaim kontrolü bu değişim esnasında yapılmadı mi. ?

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devirdayimsa ses yapar ve bin küsürse Gine iyi fiyat vermiş fakat şunu sormak makul olacaktır aracın v ve triger kayısı rulmanlari ne zaman değişti devirdaim kontrolü bu değişim esnasında yapılmadı mi. ?

V ve triger kayısı rulmanları değişmedi hocam

Ses yapar derken şu sesi gibi mi? Yapmıyor yani ses falan

Ses yapar derken şu sesi gibi mi? Yapmıyor yani ses falan

Öncelikle 70 bin km ye kadar v triger ve rulmanlara bakılmaması büyük bi sorun kezza devirdayimin 70 bine kadar dayanması çok iyi bir değer devirdayim arızalıyla inceden sirilti gibi bi ses yapar su akıntı sesi gibi

Geri
Üst Alt