Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cordoba zayıf gaz tepkimeleri

alperen

Kayıtlı Üye
İyi geceler değerli SCW üyeleri. Aracım seat cordoba 1.4 16V stella 2004 model 268000 kmde lpg li dir. Aracı yokuşlarda hareket ettirirken zorlanıyorum gaza bayağı bir basmam gerekiyor baskı balatayı değişeli 10000 km oldu bujileri değiştirdim benzin filtresi yağ bakımı filtrelerin tümü lpg bakımı hepsi yapıldı şanzımanın bilyelerini alt takımı komple yeniledim ustaya götürdüğümde bby motor 75 hp zayıf olur normaldir diyor fakat böyle bir araca yakışmıyor. Çok can sıkıcı. Bu araçtan kullananlar yorumlarınızı bekliyorum.

kardeşim şimdi dizel kullanıyorum ama yıllarca büyük küçük motor bütün araçlardan lpg li kullandım.bence o usta biraz sallamış.mutlaka bir sorun var ama öyle büyük bir masraf olacağını sanmam.ne olabilir? baskı balatayı geçiyorum değiştirmişsin.benzinde de aynı durum oluyorsa lpg nin günahı yok denemek lazım.başka ihtimaller de var ancak 75 hp az değil seni yormaması lazım.
[doublepost=1495532582,1495528222][/doublepost]Güncel

Geri
Üst Alt