Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CORDOBA YAKIT ALDIKTAN SONRA STOP ETME SORUNU

Kuzeylee

Kayıtlı Üye
Değerli arkadaşlar, her zaman olmasa da ara ara yaşadığım bir sorunumu paylaşacağım.araca, mazot aldıktan sonra marşa basınca ilk defada almıyor ikinci veya üçüncüde zar zor alıyor.bu durum haftada bi iki kez başıma geliyor.ve bugün marş daha da zor aldı ve araç sürekli stop etti .dedim herhalde çekici gelecek benzinlikte kaldık .şu periyot hiç değişmedi her defasında aynı şekilde oluyor; evden veya işten çıkıyorum sorun yok anında alıyor sonra pompadan yakıt alıyorum çalışmıyor marş basmıyor! direkt yakıt almamla bir ilgisi var mı yok mu bunu çözemedim ama neden hep yakıt aldıktan sonra oluyor enteresan.halledilmesi gereken bir sorun.
[doublepost=1500377383,1500369577][/doublepost]güncel
[doublepost=1500402115][/doublepost]?

Dizelden pek anlamam fakat mazot filitresinin üzerindeki pompadan havasını alsan

Dizelden pek anlamam fakat mazot filitresinin üzerindeki pompadan havasını alsan
Böyle bir seçenek hiç aklımda yoktu. Yarın arkadaşa yaptırcam. İnşallah faydası olur.
[doublepost=1500444464,1500414211][/doublepost]bu arada CORDOBACI lar tatilde galiba

Geri
Üst Alt