Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

coilover muayneden geçiyor mu ?

Abruzzi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar şakiriştain da yapılan coilover ve press işlemi muayneden geçiyor mu yardım ?

aracı bir tümsekten geçerken tümseğin tepesinde bırak lastikleri tam sağ tam sol yap çamurluğa sürterse kalır sürtmezse geçer

Muaneden gecmez agır kusurdur yaylar da 3cm bile sıkıntı haberın olsun bunları normal yayları takmadan muaneye gitme abart egzos zenon far hepsi agır kusur dur fırmada tanıdıklardan bıliyorum

coil ağır kusur değil arkadaşlar yanlış yönderdirme yapılmasın aracın basıklık durumu önemli geniş lastik kullanıp aracı dibe kadar basarsan basık araçlar rampaya alınır rampaya alındığında tam sağ sol yaptırılır lastik hem ön hem arkada çamurluğa sürterse kalır araç sürtmezse sıkıntı yok muayene yapan birisi olarak yazıyorum bunu

Hangi şubedensın
[doublepost=1483986400,1483986209][/doublepost]Aracı capraza aldıgında %70 ı surter camurluga ister orjın ıster 17 18

coil en yukarda lastik çok geniş olmadığı taktirde sıkıntı yaratmıyor şu zamanda 10 arabadan 2-3 ünde coil var genelde coil en dipte 18 lastik var tabi sıkıntı çıkartır yapılacak şey coili en yukarı alıp orjinal lastik ebatını takmak

Geri
Üst Alt