Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çizik

Batuhan furkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar geri geri gelirken aero tamponumu kaldırıma sürdüm ve çizildi çok yoğunda bir ses geldi zımpara rütüş kurtarır mı sizce yada satarken bir sıkıntı yalar mıyım çizikten dolayı acaba ?

Ekli dosyalar

• D38390EA-67F7-45FD-BAF2-5B0BE105DB67.jpeg
    D38390EA-67F7-45FD-BAF2-5B0BE105DB67.jpeg
    607.2 KB · Görüntüleme: 90
Gecmis olsun ustadim. iyi bir rotus ve uzerinde bir vernik+pasta cila ile goze batmaz hale gelir. Sadece dikkatli bakinca belli olur... Ustadim satarken ordaki cizigi soyledikten sonra kendine dert edecek adam bir zahmet baska arac baksin.

Bu gibi durumlar basa gelebiliyor üstadım sıkma canini Allah daima beterinden korusun..

Geçmiş olsun. Tamponun alt tarafında zaten plastik aksamda oluşmuş deformasyon bence önemli değil. Oraya eğilip bakıp ta burada boya var diyene satmayın arabayı bence. Bırakın nazar boncuğu kalsın orası;)

Böyle ufak tefek kazalar sürtmeler rutin sürüşlerde hepimizin başına geliyor.. Bu çiziği satış esnasında sorun yapan yada fiyat kırmaya çalışıp araba almaktan vazgeçecek adamlara zaten araba satmayın bırakın ata eşeğe binsinler

Merhabalar geri geri gelirken aero tamponumu kaldırıma sürdüm ve çizildi çok yoğunda bir ses geldi zımpara rütüş kurtarır mı sizce yada satarken bir sıkıntı yalar mıyım çizikten dolayı acaba ?

Geçmiş olsun çok göze batan yerde değil pasta cila yaparsan daha hafif görüntü kalır göze gelmez
Ufak detayları sorun edene araç satmayın en iyisi

Geçmiş olsun. Dokunmanıza gerek bile yok bence. Tertemiz araç isteyen bayiye gidecek.

Hocam geçmiş olsun öncelikle herhangi bir işleme gerek yok gibi görünüyor google sihirli sünger yazın aracınız beyaz süngeri ıslatın ve uygulayın

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, aracımda kaldırıma vurma sebebiyle kapı altlarında boya kalkmaları oluşmuş ve kendi sürücü kapımda da açarken sivri tarafını vurdum sizce buralara eütüş uygulasam bir sorun yaşar mıyım satışta bilmediğimden soruyorum mazur görün beni teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ama orada birşey yok. Kendiniz bile pasta cila ile azaltirsiniz görüntüyü.
Satma konusunda problem yaşamazsiniz. Böyle ufak tefek şeyleri dert eden kişi gitsin bayiden sıfır araç alsın.

Geçmiş olsun, diğer arkadaşlarından belirttiği gibi bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ki zaten çok ölü bir noktada çok dikkatli aracı inceleyen biri fark edebilir. Buna takılan birine bencede arabanızı satmayın :)

Geri
Üst Alt