Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çizik giderme

evanescencelies

Kayıtlı Üye
Bugün kanı bozuklar kapimin onunde yolcu kapisini cizmiş bunu boyasiz halledebilir miyim saha once basina gelen varmi tesekkurler simdiden20200608_200320.jpg20200608_194750.jpg

Youtube de çok profesyonelce çizik gideren ustalar izlemistim içini macunla doldurup rötuş uygulayıp bi sekilde kaybediyordu

Ve ayrıca çok cok geçmiş olsun.O kanı bozuklar insanların o malları alana kadar paraları nasıl kazandığını bilmezler

Dostum seni çok iyi anlıyorum artık büyük bi kazadan seni defetmis olsun öyle dusun.Benim de kalorifer ızgarasının plastik kısmı cikti ona bile moralim bozuldu.Insan gözü gibi baktığı severek aldığı ve dişinden tırnağından biriktirerek aldığı arabaya bisey olunca üzülüyor.Birde bizim leonlarimiz şekilli şemaili arabalar zevk arabası sahipleride Genel de gözünden sakınan insanlar oluyor.yani üzücü bir durum Allah büyük kazalardan korusun.Ama iyi araştır bu işi profesyonelce yapan yerler illaki vardir

Cok gecmis olsun ustadim Allah beterinden saklasin :( insanin ne emeklerle aldigi, gozu gibi baktigi birseyi bu hale getirip nasil hesap verecekler ben halen onlarin zihniyetini dusunuyorum. Be hey terbiyesiz yaratik! Velev ki bilmeyerek yaptin bir not birak ve uzerine duseni yap herkes helal olsun desin kimsenin sende hakki kalmasin! Zaten bilerek yapilmis birseyse ustune soylenecek soz kalmiyor maalesef :( benimkinin kaputuda haftasonu ufaktan cizmisler ama oyle derin degil 3-5cm civari bir iki cizik ve yuzeysel pasta cilayla gececek sekilde. Muhtemelen kaputun ustune malzeme (kasa gibi) birsey koyup geri kaldirmislar. O da hafiften cizmis...

Ne guzel insanlarimiz var maalesef...

Bu arada ustadim gunahini almak istemem ama satan kisiden kalma birseyde olabilir. Cizikleri bazen kapatan seyler var ilk yikamada cikacak tarzda. Oyle birseyle eski cizigi kapatmis olabilirler mi? Aracin yeniymis aklima oyle bir olasilikta geldi. Maalesef insanoglundan herseyi bekler oldum...

Cizigi gidermek icin yer veya kisi oneremiyorum maalesef :( gecmis olsun tekrardan...

Geçmiş olsun, semsa oto var ist daysanız instagramda adres bilgileri ve yaptıgı işler var. 79aa104f-5b79-482c-ab26-88d476a767b1.jpg

Çok geçmiş olsun.
Konya da iş gereği ikamet ediyorum.
Kapı açmaktan aciz ne hayvanlar var. Sağ sol taraf 5 6 tane ezik olmuş.
25 sene Ankara'da yaşadım.
1 kere o kadar AVM olsun sokak olsun park yaparız 1 kere başıma gelmedi.

Arkadaşın eklediği gibi çizik de var. Mavi otomobil gibi.
Durduk yere masraf..

Geri
Üst Alt