Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Çift çıkış egzos uygulamasi !!

Frleon1907

Kayıtlı Üye
egzosu cift çıkış yapip dörtlemek istiyorum ama bu islemi yaparken egzosun birini tikayip boru cekip 4 cikis yapiyolarmis buda bir çıkış kapali oldugu icin turbo yeme sıkıntısı varmis bu konu hakkında düşünceleriniz ve onerdiginiz kefil oldugunuz yer varmidir ? Teşekkürler

egzosu cift çıkış yapip dörtlemek istiyorum ama bu islemi yaparken egzosun birini tikayip boru cekip 4 cikis yapiyolarmis buda bir çıkış kapali oldugu icin turbo yeme sıkıntısı varmis bu konu hakkında düşünceleriniz ve onerdiginiz kefil oldugunuz yer varmidir ? Teşekkürler
Kapalı falan kalıp turboya zararı olmaz bilgi veren yanlış vermiş bence
Egsoz ustası zaten iki tarafı aktif yapıp verir ve hem görüntü hemde işlevi güzel olur

Buluşma ve iletişim için profilde bulunan numaradan iletişime geçebilirsiniz

Sadece görüntü amaçlı istiyorsanız @İlkerfr682arkadaşımız 1.2tsi aracında böyle bir uygulama yaptı orjinal çıkışa başlık takıldı diger taraftan ise susturcudan çıkış alınarak ucuna diger başlık takıldı iki tarafta aktif olarak çalışmakta
39d157589c94a67f0376175dee739961.jpg

1763dd1256d2ad1990f95888af53e738.jpg
39d157589c94a67f0376175dee739961.jpg

Trakya'dan gönderildi..

Anlattığınız işlem çok karışık geldi bana nedense. Orjinal çıkıştan boru çekilecek. Diğer taraftan da kesilip boru çıkacak. @AdeM59 kardeşimin de dediği gibi çiftli uç takılacak. Siz gerçek anlamda susturucudan 4 çıkış almak istiyorsanız o zaman araç motor basınç dengesini bozabilirisniz.

Geri
Üst Alt