koray.cano
Kayıtlı Üye
çok güzel olmuş... zevkli...
Tesekkur ederim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
çok güzel olmuş... zevkli...
Vuuu hayırlı olsun çok tatlı olmuşşşş maşallah Korayım
amaaa göbeğin rengini beğenmedim oda gri olsa tam süper olacakmışş ya da araç renginde
evet bir çaydır gidiyo amaaa birbirimizi gördüğümüz yok D: ben evdeyim daha kahvaltı yapıcam dersim 2 de benim ama erken gelirim gelince ararım galiba senin sınavın var
koray .... kardeşimm yeni görüyorum benn yaau.... süper olmuş çok sevndm senin adına ) hyrlı olsun kardeşim güle güle kullan işllh. ama baya ucuza kapatmışsın haa net 550 tl ye gelmiş sana ) ben orjinalleri satmayı düşünmüyorum. benzinde de barizz artış oldu demişsin korktuummm.. kaçtı kaç oldu yakıtın?
Yani dizelde pek fark etmez ibizalarin torklari yuksek birde yazilim atarsin olur bider markasi italyan tam adini bilmiyorum O.Z ultraleggeralara benziyormus agirligi dersende orjinallerden hafif kardesim ..