Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Camdaki yansıma

muratsenyayla

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese, Arkadaşlar aracımı yeni aldım ve benden önceki cama ne sürmüş bilmiyorum ama camda resimdeki gibi güneşte ve gece karşıdan gelen araçların farlarında yansıma çok fazla. Daha önce bu tarz birşey başına gelen varmı

Selamlar herkese, Arkadaşlar aracımı yeni aldım ve benden önceki cama ne sürmüş bilmiyorum ama camda resimdeki gibi güneşte ve gece karşıdan gelen araçların farlarında yansıma çok fazla. Daha önce bu tarz birşey başına gelen varmı
Burada fotoğraf gözükmüyor şuanda ama camsil ile çıkacağını düşünüyorum. Ben camsil ile shell 4 mevsim cam suyunu yarım yarım olacak şekilde karıştırarak kullanıyorum çok zorlu cam lekeleri için

Fotoğraf yok. Eğer camda yansıma olması gerekenden fazla ise sirkeli su ile içten ve dıştan sertçe silerek deneyebilirsiniz. Yağlı bir cila vb benzeri birşey ise çıkacaktır.

Geri
Üst Alt