Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam fıskiye sorunu

Fişkiyelere biraz Wd-40 tarzı bir temizleyici/ yağlayıcı sıkın. Biraz bekleyin. Kalın bir toplu iğne ile pozisyonlarını ayarlayın. Biraz uğraştırabilir ama hareket edecekler.
 
Fıskiyeleriniz 3 noktadan su atanlardansa bence değiştirin gitsin. Arabayı ilk aldığım zamanlarda ayda bir ayarlamak zorunda kalıyordum devamlı farklı noktalara kayıyorlardı. Vag grubunun tek noktadan atanları fıskiyeleri var golf, superb, octavia da falan kullanılan. Sadece tornavidayla 1 kez yükseklik ayarı yapıyorsunuz. Ben 2 yıldır birkez bile ayarlamadım. Dediğim fıskiye görselde olan20273
 
Fıskiyeleriniz 3 noktadan su atanlardansa bence değiştirin gitsin. Arabayı ilk aldığım zamanlarda ayda bir ayarlamak zorunda kalıyordum devamlı farklı noktalara kayıyorlardı. Vag grubunun tek noktadan atanları fıskiyeleri var golf, superb, octavia da falan kullanılan. Sadece tornavidayla 1 kez yükseklik ayarı yapıyorsunuz. Ben 2 yıldır birkez bile ayarlamadım. Dediğim fıskiye görselde olanEkli dosyayı görüntüle 20273

Teşekkürler


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Toplu iğne ince ve sert olduğundan kolayca açıyor . Dik bir şekilde içine sokun açılır. Bende de bir kez oldu bu şekilde açtım. Arkadaşın dediği gibi WD 40 yumuşatır .
 
Geri
Üst Alt