Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Cam elektiripi

MUSTİ2727

Kayıtlı Üye
selam aleyküm arkadaşlar bi sorum olacaktı size 2002 model seat toledo aracım var arabam yağ yakıyodu gittim 3000 liraya sıfır tamir yaptırdım şükür allaha aracım düzeldi ancak şimdi arabada elektirik sorunu oluyo camlar inmiyor hiç elektirikciyr gitti söktü baktı sigortada sagında solunda bişey görünmüyor ama beyninde olabilir sorun dedi.beyin nedir nasıl oluyo anlamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana napmalıyım başka ustaya mı gösterim bi daha anlamadım yoksa 500 ila 1000 lira arası masraf gider diyor

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

selam aleyküm arkadaşlar bi sorum olacaktı size 2002 model seat toledo aracım var arabam yağ yakıyodu gittim 3000 liraya sıfır tamir yaptırdım şükür allaha aracım düzeldi ancak şimdi arabada elektirik sorunu oluyo camlar inmiyor hiç elektirikciyr gitti söktü baktı sigortada sagında solunda bişey görünmüyor ama beyninde olabilir sorun dedi.beyin nedir nasıl oluyo anlamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana napmalıyım başka ustaya mı gösterim bi daha anlamadım yoksa 500 ila 1000 lira arası masraf gider diyor

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Başka bir elektrikçi yada kilitçiye git iyice baksın belki motorlarda sıkıntı olmuştur yada bir kacak birşey vardır kilitler sağlam ise iyi usta çözer elektrik işini

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt