Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

çalışma sıcaklığı sabit tutulmadı

kadirtas001

Kayıtlı Üye
daha önce bu uyarıyı start-stop bilgi ekranından alan oldu mu? IMG_20200829_222856.jpg

Merhaba, sürekli mi veriyor bu uyarıyor bazen mi? Start stop ne durumda çalışıyor mu? Akünüzün durumu nedir?

Motor sıcaklığını sabit tutmakta sıkıntı yaşanıyor. Bence göstermekte fayda var. Bununla ilgili nette okumuştum. Pompa, müşir arızaları olabiliyor muş. Bundan dolayı ikaz verebilirmis.

Motor sıcaklığını sabit tutmakta sıkıntı yaşanıyor. Bence göstermekte fayda var. Bununla ilgili nette okumuştum. Pompa, müşir arızaları olabiliyor muş. Bundan dolayı ikaz verebilirmis.
2 defa yaptı bunu henüz 2bin km de araç. 2sininde ortak yönü adana da en sıcak 2 günde oldu. 52 derece falandı diyim

motor sıcaklığı değil, araç içi sıcaklığıdır o muhtemelen, klimayı açık tutmak için motoru kapatmadığını belirtiyordur.

Sürekli bu hatayı veriyorsa özellikle ilk marşta servise bi gösterin.Ama ara sıra ise vw grubu yapar onu zaten

daha önce bu uyarıyı start-stop bilgi ekranından alan oldu mu? Ekli dosyayı görüntüle 21770
Konuyu yeni gördüm, çok da olmadı zaten foruma katılalı ama; yazmadan duramadım, alakasız şeyler yazılmış çünkü. Durum şu, aracın kliması-kaloriferi ya da arka cam resistansı bile çalışıyorsa "start-stop" açık olsa bile motor stop etmeyecektir, çünkü aküden bu saydıklarım güç çekmektedir. Yani bu bir problem değil.

Geri
Üst Alt