kadirtas001
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
2 defa yaptı bunu henüz 2bin km de araç. 2sininde ortak yönü adana da en sıcak 2 günde oldu. 52 derece falandı diyimMotor sıcaklığını sabit tutmakta sıkıntı yaşanıyor. Bence göstermekte fayda var. Bununla ilgili nette okumuştum. Pompa, müşir arızaları olabiliyor muş. Bundan dolayı ikaz verebilirmis.
Konuyu yeni gördüm, çok da olmadı zaten foruma katılalı ama; yazmadan duramadım, alakasız şeyler yazılmış çünkü. Durum şu, aracın kliması-kaloriferi ya da arka cam resistansı bile çalışıyorsa "start-stop" açık olsa bile motor stop etmeyecektir, çünkü aküden bu saydıklarım güç çekmektedir. Yani bu bir problem değil.daha önce bu uyarıyı start-stop bilgi ekranından alan oldu mu? Ekli dosyayı görüntüle 21770