Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün SEAT'ına ne yaptın ?

Bugün kışlıklara geçtik. Sabahları 2 dereceyi gördükten sonra. Konum: Kayseri
Geçen bahar ayında 50 liraya yapılan değişim işlemi 80 lira olmuş :(
Akabinde depoyu fulleyip yola devam dedik ;)
 
dün ataşehir de aracıma elektrikli bagaj yaptırdım. mekan bolkar grup (traktör parçaları işinde bir firma imiş) bünyesinde hizmet veren ve softclose-autotrunk-slamstop markalarının sahibi. yaptıkları 2 iş var vakumlu kapı ve elektrikli bagaj. gördüğüm kadarıyla çinden piyasadaki pekçok model için gerekli parçaları getirip hacimli çalışıyorlar. neticede bu hizmeti veren yerler arasında en kurumsal ve geniş çalışan firma olduğunu düşündüm mekanı ve işi gördükten sonra. takılan sistemden memnunum. ancak şöyle bir sıkıntı yaşadım, elektrik kablosu çekilirken arka sileceğe su götüren hortum kırılmış. hemen çıktıktan sonra denediğim için fark ettim ve geri döndüm. hatalarını kabul ettiler fakat aracı orada bırakıp beklemektense seat servisine gitmek işime geldi. ertesi gün (yani bugün) serviste tamirat yapıldı ve çıkan ücreti de karşıladılar. (bu arada yüzlerce montaj yapıldığını, ilk defa böyle bir sıkıntı olduğunu söylediler)
Hayırlı olsun üstat. Ne kadar fiyat
 
Seat Ibiza 1.4 Referenc 2011 valla 2ci el aldım ama sürekli bi sıkıntı cıkıyor sinirimi bozdu iç kapi kolu kırıkdı yenisini taktim tamam sıkıntı bitti demiştim ki eleman triger setini degişmemiş hiç 120bin de tamam onuda degiştirem dedim pat farlarda ufak catlak vardi su giriyordu onuda düzeltirdim tamam herşey güzel olcak dedim rot ayari gerekiyordu onuda cikardim sol a cekiyordu nese herşey güzel olacak didim bugunde sağ amortisör patlak cıktı :))) bunuda halledersem bakarim yene ne cıkcak:))))
he bide araçın 3 kolonuda calişmiyor sadece sol 2 liden geliyor ses :)
 
aracın sağ ön davlumbazı kırılmıştı malzemeyi aldım biraz uğraşla evin önünde kendim montajını yaptım
 
Bugün aracı güzelce yıkadım.

Ankara’da Başkent Üniversitesi girişinde bir Opet var. Kendin yıka şeklinde sistemi var.

11 TL ile arabayı iç dış yıkama yaptım. Süpürge kısmının süresi kısa geldi. O yüzden iki kere çalıştırınca 11 TL oldu.

Hem stres attım hem de temiz iş oldu.

Herkese tavsiye ederim.
 
Kışlık jant-lastik setini taktım, ardından yıkadım kuruladım:)
22418cd7a4b1bb315d1aa029cd3f97e3.jpg

e7aec2bc05e23b250ae8baea3d61253b.jpg
 
Uzuuuun zaman oldu siteye girmeyeli. Son güncellemeyi yapayım bari veda niyetine. Bizim ikizler olunca, çok sevdiğim ibizamı satmak zorunda kaldım. Yerine Citroen C4 Grand Picasso'ya geçtim. Yürüyen ev gibi dolaşıyoruz. Umarım çocuklar büyüdüğünde tekrar bir SEAT nasip olur, bakalım o zamana kadar teknoloji nasıl gelişecek SEAT tarafında. Herkese selamlar.
 
Geri
Üst Alt